+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Czuth Zoltán László lesz a KÉVE polgármester-jelöltje
2019. július 2. kedd 16:03 - Keszthely
Czuth Zoltán László lesz a KÉVE polgármester-jelöltje
Czuth Zoltán Lászlót választotta közös ellenzéki polgármesterjelöltjének a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület. Erről tartottak ma délelőtt sajtótájékoztatót Keszthelyen. A program támogató helyi szervezetei, a DK, a Jobbik az LMP, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Momentum tagjaiból választották ki a képviselő-jelölteket is.

Czuth Zoltán a sajtótájékoztatón elmondta, hatéves korában költöztek a fővárosba, de sosem szakadt el teljesen szülővárosától. Mérnöki, jogi, közigazgatási és közgazdasági végzettséggel rendelkezik, dolgozott a versenyszférában, majd az állam- és közigazgatásban helyezkedett el vezető pozícióban. A jelenleg Gyenesdiáson élő jelölt elmondta, tudását és hitét Keszthely javára szeretné fordítani.

A sajtótájékoztatón bemutatták a képviselőjelölteket is. Az egyes körzetben Kenyeres Bence kommunikációs szakembert indítják. A kettes választókerület jelöltje Nagy Zoltán vendéglátóipari vállalkozó. A hármasban Kovács Viktória, míg a négyesben Herold János indul. Az ötödik körzetet dr. Weller-Jakus Tamás kívánja képviselni. A hatos körzetben Molnár Tibort indítja a KÉVE. A hetesben Haász György nyugalmazott mérnököt, míg a kertvárosi nyolcasban Varga László népi iparművészt kérték fel indulónak.

„A képviselőjelölté vagy polgármesterjelölté váláskor az szükségeltetett, hogy egy tisztességes, becsületes ember legyen az illető. A második nagyon fontos szempont, hogy lehetőleg a múltban már közéleti szerepet vállalt, tehát valamilyen szinten közéleti szerepet vállalt vagy vállal, tehát valamilyen szinten ismert legyen. A harmadik szempont pedig az, hogy ezt a feladatot a képviselőséget, a képviselővé válást, a képviselői munkát, a polgármesteri munkát szolgálatként fogja fel, ne pedig ezzel visszaéljen vagy hatalom, hatalommal gondolkodjon." - ismertette  de. Weller-Jakus Tamás, a KÉVE elnöke.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a jelöltek programjukat július végén kívánják ismertetni.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hatodszor lendült fel a rajtzászló a koraszülött futáson.
 
Kárpátaljai szobrász támogatására rendeztek jótékonysági délutánt.
 
A Híradó Plusz vendége Krasznai Tamásné igazgató.
 
Ezüstérmes lett Olaj Tamás, a Keszthelyi VSE sportolója.
 
Vidám, humoros előadásokkal érkeztek Várvölgyre az amatőr színjátszók.
 
Zöldünnepet tartottak az Erzsébet-ligetben.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár