+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A kutyás élményparkról is döntött a testület
2019. május 29. szerda 16:02 - Keszthely
A kutyás élményparkról is döntött a testület
Összesen huszonkettő napirendet tárgyalt májusi soros ülésén Keszthely képviselő-testülete. A tanácskozáson beszámolókat fogadtak el, valamint döntöttek többek között a keszthelyi kutyás élménypark és piknikkert kialakításáról és a Reischl féle sörházat érintő projekt kivitelezőjének kiválasztásáról.

A tanácskozáson elsőként a Keszthelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Keszthelyi Tűzoltóság, valamint a HUSZ tavalyi tevékenységéről szóló beszámolót fogadták el, majd a közművelődési feladatokról szóló rendeletet vizsgálták felül. A képviselők meghatározták a szeptemberben indítható óvodai csoportok számát. Elfogadták a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény végrehajtásáról, illetve a jegyzői hatáskörben végzett hatósági tevékenységről szóló beszámolókat. A Keszthelyi Család- és Gyermekjóléti Központ, a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány, a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Kolping Szolgálat keszthelyi intézményének elmúlt évi tevékenységéről szóló beszámolókat ugyancsak elfogadta a testület. A Magyar Református Egyház Zsinati Iroda által fenntartott Filemon Támogató Szolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye 2018-as munkáját értékelve is igennel szavaztak. A Keszthely és Környéke Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgáltató Központ, Keszthely Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézménye, valamint Keszthely Város Idősügyi Tanácsa tavalyi tevékenységéről szóló beszámolóját is elfogadták.

A képviselő-testület felülvizsgálta a VÜZ Nonprofit Kft. strandüzemeltetési szabályzatát, majd értékelte a társaság ügyvezetőjének tavalyi évre vonatkozó prémiumfeltételeit, illetve meghatározta az idei feltételeket. Tárgyalta és elfogadta a képviselő-testület a Keszthelyi kutyás élménypark és piknikkert létrehozásáról szóló előterjesztést, valamint a Balaton utca ivóvíz hálózat cseréjére, az út- és járdafelújításról szóló napirendet. Név szerinti szavazással – 10 igen, 1 nem vokssal - döntöttek a képviselők a Reischl féle sörház felújítása című TOP-os projekt kivitelezőjének kiválasztásáról.

Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár