+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Egy éves a CSAK iroda
2019. április 10. szerda 16:53 - Keszthely
Egy éves a CSAK iroda
Egy éves születésnapját ünnepelte a keszthelyi Család és KarrierPONT tegnap. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati támogatásából létrejött iroda célja egy olyan közösségi tér létrehozása a városban, amely nem csak a célcsoportoknak, hanem a keszthelyi és környékbeli lakosoknak is tud programot kínálni.

A Család és KarrierPONT elsődleges célja az atipikus foglalkoztatás elősegítése. Ennek érdekében az elmúlt egy évben számos olyan programot szerveztek, ahol a kisgyereket nevelők tájékoztatást kaphattak a lehetőségeikről. Az iroda munkatársai rengeteget dolgoztak annak érdekében, hogy minél szélesebb körű segítséget nyújtsanak az érdeklődőknek.         

Az iroda születésnapi rendezvényén elhangzott, 599 főt sikerült elérni a kommunikációs és szemléletformáló tevékenységekkel, 153 fő vett részt képzéseken és 94 fő élt a segítő szolgáltatások lehetőségével.. Az iroda vezetője sikeresnek értékelte az elmúlt egy évet.       

„Igyekeztünk egy kicsit megmozgatni a Keszthely és a Keszthely környéki lakosokat. Nagyon jó kapcsolatokat alakítottunk ki együttműködő partnereinkkel, konzorciumi partnerekkel. Rengeteg munkaadóval kerültünk kapcsolatba, úgyhogy nagyon-nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ezeket az eredményeket most sikerült így összehozni a kollégákkal és a munkatársakkal. Nagyon sok segítséget kapunk mind szakmailag mind emberileg a munkatársaktól, együttműködő konzorciumi partnereknek a dolgozóitól, vezetőitől, úgyhogy azt ez úton is nagyon köszönjük.” - tájékoztatott dr. Gábor Hajnalka, a Család és KarrierPONT szakmai vezetője.

A CSAK iroda kiemelt hangsúlyt fektetett az ünnepekre is. Karácsony előtt közös fotózásra, süteménykészítésre várták a családokat. A jó gyakorlatok rendezvénysorozat keretében olyan helyi vállalkozókkal ismerkedhettek az érdeklődők, akik rendkívül sikeresek a szakmájukban. Emellett párkapcsolati tanácsadásra és közös mozgásra is sor került. A Család és KarrierPONT munkáját Nagy Bálint, Keszthely alpolgármestere is méltatta.

„Én azt gondolom, hogyha megfigyeljük az eredeti célkitűzését magának a teljes projektnek, illetve az abból eltelt egy évet megnézzük, akkor azt gondolom, hogy egy nagyon kiemelkedően sikeres projektről beszélhetünk, ami örvendetes, hiszen alapvetően a keszthelyi családokat támogatja, a keszthelyi családok erősítését szolgálja olyan tevőleges funkciókkal, feladatokkal, amelyek a napi szintű munkavégzéshez, a munkához való hozzájutáshoz, illetve az atipikus foglalkoztatás népszerűsítéséhez, illetve az ezzel kapcsolatos információk megosztásával segítik a keszthelyi családokat.” - tette hozzá Keszthely alpolgármestere.

A Család és KarrierPONT első születésnapja alkalmából egy tortával is kedveskedtek a meghívottaknak az iroda munkatársai. A projekt keretében a jövőben is számos rendezvénnyel és képzéssel várják az érdeklődőket.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
5
6
7
8
további híreink
 
188 millió forintos plusz forrást kapott Hévíz a gyógyhelyfejlesztési projekthez kapcsolódóan.
 
A Bakonyerdő Zrt által rendezett döntőbe 19 erdőgazdaságból kerültek ki a legjobbak.
 
A szakmai döntnökök négy hagyományos és két mentes édességből választották ki a legjobbakat.
 
Autistákat és fogyatékkal élőket vitorláztattak a Keszthelyi Yacht Club tagjai.
 
Gere Nóra Éva költő és Ágh Márton látványtervező egy hónapot töltöttek Keszthelyen.
 
A 300 méteres szakasz a munkába járókat és a szállóvendégeket is kiszolgálja.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus