+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Egy éves a CSAK iroda
2019. április 10. szerda 16:53 - Keszthely
Egy éves a CSAK iroda
Egy éves születésnapját ünnepelte a keszthelyi Család és KarrierPONT tegnap. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati támogatásából létrejött iroda célja egy olyan közösségi tér létrehozása a városban, amely nem csak a célcsoportoknak, hanem a keszthelyi és környékbeli lakosoknak is tud programot kínálni.

A Család és KarrierPONT elsődleges célja az atipikus foglalkoztatás elősegítése. Ennek érdekében az elmúlt egy évben számos olyan programot szerveztek, ahol a kisgyereket nevelők tájékoztatást kaphattak a lehetőségeikről. Az iroda munkatársai rengeteget dolgoztak annak érdekében, hogy minél szélesebb körű segítséget nyújtsanak az érdeklődőknek.         

Az iroda születésnapi rendezvényén elhangzott, 599 főt sikerült elérni a kommunikációs és szemléletformáló tevékenységekkel, 153 fő vett részt képzéseken és 94 fő élt a segítő szolgáltatások lehetőségével.. Az iroda vezetője sikeresnek értékelte az elmúlt egy évet.       

„Igyekeztünk egy kicsit megmozgatni a Keszthely és a Keszthely környéki lakosokat. Nagyon jó kapcsolatokat alakítottunk ki együttműködő partnereinkkel, konzorciumi partnerekkel. Rengeteg munkaadóval kerültünk kapcsolatba, úgyhogy nagyon-nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ezeket az eredményeket most sikerült így összehozni a kollégákkal és a munkatársakkal. Nagyon sok segítséget kapunk mind szakmailag mind emberileg a munkatársaktól, együttműködő konzorciumi partnereknek a dolgozóitól, vezetőitől, úgyhogy azt ez úton is nagyon köszönjük.” - tájékoztatott dr. Gábor Hajnalka, a Család és KarrierPONT szakmai vezetője.

A CSAK iroda kiemelt hangsúlyt fektetett az ünnepekre is. Karácsony előtt közös fotózásra, süteménykészítésre várták a családokat. A jó gyakorlatok rendezvénysorozat keretében olyan helyi vállalkozókkal ismerkedhettek az érdeklődők, akik rendkívül sikeresek a szakmájukban. Emellett párkapcsolati tanácsadásra és közös mozgásra is sor került. A Család és KarrierPONT munkáját Nagy Bálint, Keszthely alpolgármestere is méltatta.

„Én azt gondolom, hogyha megfigyeljük az eredeti célkitűzését magának a teljes projektnek, illetve az abból eltelt egy évet megnézzük, akkor azt gondolom, hogy egy nagyon kiemelkedően sikeres projektről beszélhetünk, ami örvendetes, hiszen alapvetően a keszthelyi családokat támogatja, a keszthelyi családok erősítését szolgálja olyan tevőleges funkciókkal, feladatokkal, amelyek a napi szintű munkavégzéshez, a munkához való hozzájutáshoz, illetve az atipikus foglalkoztatás népszerűsítéséhez, illetve az ezzel kapcsolatos információk megosztásával segítik a keszthelyi családokat.” - tette hozzá Keszthely alpolgármestere.

A Család és KarrierPONT első születésnapja alkalmából egy tortával is kedveskedtek a meghívottaknak az iroda munkatársai. A projekt keretében a jövőben is számos rendezvénnyel és képzéssel várják az érdeklődőket.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
5
6
7
8
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus