+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Ásó, kapa, nagyharang
2019. február 11. hétfő 15:53 - Keszthely
Ásó, kapa, nagyharang
A jegyesfotózástól a nászútig találhattak ötleteket, javaslatokat mindazok, aki ellátogattak szombaton a Balaton Színházba. A 11. Esküvő Kiállításon ruhaszalonok, dekoratőrök és fényképészek is bemutatkoztak, de a nagyteremben divatbemutatóval és előadásokkal is várták az érdeklődőket.

Az esküvői kellékek széles tárháza várta az érdeklődőket idén is a Balaton Színházban. A jegyespárok képet kaphattak a legújabb trendekről, de a klasszikus stílus kedvelői is számos ötletet találhattak maguknak. Nagy népszerűségnek örvendtek a jegygyűrűket bemutató standok, ahol javaslatokat is adtak a pároknak a választáshoz. A párok többsége akár egy évvel a nagy nap előtt elkezdik a szervezést.

„A mi esküvőnk jövő májusban lesz csak, úgyhogy igazából ismerősökkel jöttünk  el itt találkozni, az Ipáékkal, akik zenélnek, és akkor már körülnéztünk. Jól állunk, már helyszínünk van, zenénk van, ceremóniamesterünk is van.” - mondta az egyik érdeklődő, Nagy Júlia.

Az esküvő kiállítást 11. alkalommal szervezték meg Keszthelyen. Ilyenkor a helyi és a környékbeli szolgáltatók is felvonulnak, hogy segítség az esküdni készülő párokat. Sokan megtalálták már mindazokat, akik szebbé teszik majd a nagy napot, de a kiállításon a szolgáltatások mellett számos jó ötlettel is gazdagodhattak.

„Nekünk nyáron lesz az esküvőnk, igazából az első napján a nyárnak, június elsején. Elsősorban, amiért idejöttünk, az ilyen dekorációs ötletek, illetve most már az ékszer, mert most már időben vagyunk abban, hogy a jegygyűrűnket is elkészíttessük, úgyhogy ezért vagyunk itt elsősorban.” - tette hozzá egy másik látogató, Györei Evelin.

Az esküvő egyik legfontosabb kelléke a profi fényképész. Belőlük sem volt hiány a kiállításon. Sokan még mindig a klasszikus képeket részesítik előnyben, de egyre többen választanak modernebb megoldásokat, emellett a drónfelvételek is nagyon népszerűek idén.

„Új nézőpontok, új stílusok alakultak ki, de ugyanúgy a hagyományos fotózás is megvan vagy ezek keverednek egymással. A technológiában is megjelentek a drónok, most már fentről is, madártávlatból is lehet filmezni, fotózni. Ezeket kombinálva egy egészen más, újszerű anyagot lehet létrehozni.” - tájékoztatott Füzesi Zoltán, fotográfus.

A nagyteremben az esküvői ruhakölteményeket csodálhatták meg az érdeklődők. A menyasszonyi ruhák mellett a vőlegényeknek szánt elegáns öltönyök is bemutatkoztak. Az esküvő fontos hozzávalója a dekoráció, ezekből sem volt hiány a kiállításon, az érdeklődők pedig a 2019-es trendekről is informálódhattak.

„Legjobban kedveltek a púderszínek idén is, tehát a rosegold, az arany, ezüst, a krémszínek különböző változatai, illetve idén a mályva, a korall, ami mint erős, teljesebb szín, nagyon kedvelt. Ezekhez nagyon jól passzolnak a fehér, illetve a különböző púderszínű virágok.” - emelte ki Kuruczné Szabó Erzsébet, dekoratőr.

A programot szervező Goldmark Károly Művelődési Központ évről évre igyekszik bővíteni a kiállítók számát, hogy a házasulandók minél szélesebb kínálattal találkozhassanak.

Regman Karola - Keszthelyi TV            

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Napjainkban több, mint száz tagot számlál az egyesület.
 
Az ügyben keletkezett iratokat megküldték a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.
 
A Magyar Vitorlás Akadémia jóvoltából egy aktív sportnapban lehetett része a családoknak.
 
A Várkertben rendezték meg a keszthelyi hősök napját.
 
Átadták a kutyás strandhoz vezető felújított vasúti átjárót.
 
A Kossuth Lajos utcában térkövezték le a gyalogutat, a beruházás mintegy 23 millió forintba kerül.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus