Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / A Festetics-kastély adott otthont az Esküvői nyílt napnak
2022. okt. 18. kedd | Keszthely
A Festetics-kastély adott otthont az Esküvői nyílt napnak
A Festetics-kastély különleges helyszíneit csodálhatták meg az Esküvői nyílt napra érkező érdeklődők. A ruhaköltemények mellett a szolgáltatók esküvőkkel kapcsolatos termékeit is láthatták a kastélyba érkezők.

Mennyegzőiket tervező párokat, leendő anyósokat, apósokat vártak az Esküvői nyílt napra a Helikon Kastélymúzeumban. Voltak nagyszülők is, akik az unokáikkal érkeztek, hogy a jövőt tervezgessék.

„Nagyon nagyon jó, hogy itt vannak és betekintést engednek erre a sok szép ruhára, kozmetikára, aztán az étkészletek és az egyéb dolgok. Meg a díszítés, hát valami álom. Igaz, hogy kicsik az unokák, tehát még nőni kell nekik.”  - mondta Ridler Lászlóné.

Az esküvői szektorban dolgozó szolgáltatók is kitettek magukért. Láthattak és kóstolhattak süteménycsodákat a látogatók, voltak dekorációs kellékek, a fotósok bemutatták munkáikat. De készültek különleges frizurák, és gyönyörű sminkek is.

Horváth Júlia kozmetikus elmondta: „Az esküvői sminkekkel egy és fél éve foglalkozom. Leginkább az esküvőkre natúrabb sminkeket kérnek, hogy húsz év múlva is, mikor ránéznek a képekre, akkor időtálló legyen és akkor is azt mondják, hogy igen, itt jól néztek ki. Kevésbé akarnak extrémebb sminkeket a mai világban az esküvőkre.”  

Az esküvőkön nagyon fontos a jó hangulat is, amelyről a ceremóniamesterek és a zenészek gondoskodnak. Egyre többen fogadnak fel Dj-t, de még mindig a hagyományos élőzenére van a legnagyobb kereslet.

„Általában mindig jó a hangulat az esküvőn, hát a legjobb hangulatot próbáljuk biztosítani, méghozzá a retró és mulatós zenei stílussal. Általában ezek reggel  4-5 óráig eltarthatnak, de van úgy, hogy reggel 6-7-ig is." - árulta el Babai Norbert zenész.

A 2022-es év nagyon sikeres volt idáig is a Keszthelyi Festetics-kastély számára. Rengeteg rendezvényt, esküvőt tartottak a főúri falak között, vagy a nyolc hektáros különlegesen szép parkban.

„Soha ennyi esküvő és lakodalom nem volt lebonyolítással, mint ami az idén volt. Ez egy rekord év, ezt büszkén kijelenthetem. Ehhez kapcsolódóan egyre népszerűbbek vagyunk. Ezen a nyílt napon rekordszámú a szolgáltató lista, aki megjelent, megkeresett minket. Egyre messzebbről jönnek, most már Győrből volt, Zalaegerszegről, Budapestről szolgáltató. Bővül a szolgáltatói lista, olyan szolgáltatásokkal keresnek meg bennünket, ami eddig még nem is volt.” - közölte Erdős Júlia a Helikon Kastélymúzeum rendezvényszervezője.

A Festetics-kastélyban már a jövő évi foglalások mutatják, hogy sokan akarják a különleges alkalmat, az esküvőt itt tartani, de további érdeklődők jelentkezését is várják.

| 2022. okt. 18. kedd 17:35 | Keszthely
A Híradó Plusz vendége: Nyári Brigitta anyakönyvvezető.
| 2021. okt. 19. kedd 17:26 | Keszthely
11. alkalommal rendeztek esküvői nyílt napot a Helikon Kastélyban a hétvégén.
| 2020. okt. 26. hétfő 14:56 | Keszthely
A Helikon Kastélymúzeum esküvőhelyszínei és szolgáltatók mutatkoztak be a Festetics-kastélyban.
| 2020. jún. 16. kedd 16:32 | Gyenesdiás
Dekorációs ötletekkel, menyasszonyi- és koszorúslány ruhákkal várták az érdeklődőket a Darnay pincénél.
| 2019. nov. 19. kedd 19:07 | Keszthely
A házasulandóknak nyújtott segítséget az esküvő kiállítás és nyílt nap.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.