+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Vidám muzsikával indult az új esztendő
2019. január 4. péntek 11:04 - Keszthely
Vidám muzsikával indult az új esztendő
Új számok és a régi közkedvelt nóták is felcsendültek a Happy Dixieland Band újévi koncertjén. A Balaton Színházban teltházas közönség előtt lépett színpadra a zenekar, mely 2016-tól Hévíz városának hivatalos kulturális nagykövete. Az este sztárvendége Malek Andrea volt, aki már nem csak szakmai, hanem baráti kapcsolatot ápol az együttessel.

A dixieland mellett Charleston, Boogie-woogie és hazai nosztalgikus slágerek is felcsendültek az újévi koncerten. Malek Andreával lépett a Balaton Színház közönsége elé a Happy Dixielnad Band. A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas művésznő már baráti kapcsolatot ápol a hévízi együttesel. A jó kapcsolat a komoly szakmai tudáson alapszik.

„Azért ez egy könnyed műfaj, de egyáltalán nem olyan könnyű jól játszani és ők mindig is nagyon sok időt fordítottak arra, hogy ez működjön és meghangszereljék a dalokat, ne csak úgy játsszák, ahogy megfogalmazzák. A Babos Lajos pedig egy fantasztikus show man, mai szintén nagyon fontos, hogy a műfaj guruljon és ne csak egyik szám jöjjön a másik után. Tehát igazi show ami itt zajlik és ennek a része a legegyszerűbb lenni, nem nehéz” - mondta el televíziónkna Malek Andrea.   

A Happy Dixielnad Band két év után térhetett vissza ismét a Balaton Színház pódiumára, hogy vidám dallamokkal köszöntsék a 2019-es évet. Sok rajongó várta már Hévíz Város zenekarának fellépését.

„Hévízen vagyunk, ott üdülünk egy kicsit, ott szilvesztereztünk és úgy gondoltuk, hogy – már két évvel ezelőtt voltunk itt és nagyon megtetszett és úgy gondoltuk, hogy most is ezzel kezdjük az új évet” - mondta a szünetben Lovász Pálné. 

A keszthelyi fellépés egyfajta lemezbemutató koncert is volt. 2018 áprilisában Malek Andreával készített a zenekar egy albumot. Az Azok a boldog békeidők… című hanghordozó az első lemeze az együttesnek. 2011-es megalakulásuk óta folyamatosan fejlődik a Happy Dixielnad Band. 

Én azt gondolom, hogy évről-évre dinamikusabban fejlődünk. Mindig kitűzünk magunk elé új célokat és próbáljuk ezeket megugrani. A legfontosabb, hogy minél több helyre ljussunk és szórakoztassuk a közönséget, ez tesz minket tulajdonképpen boldoggá és nagyon örülünk, hogyha pozitív visszacsatolás van a nézők felől" - vélekedett a zenekar vezetője, Babos Lajos. 

Nagy hagyománya van az újévi koncerteknek. Azt mondják, hogy ha az év első napja kultúrában gazdag, akkor az egész esztendő is bővelkedik majd benne. A Happy Dixielnad Band újévi koncertjét teltházas közönség hallgatta meg a Balaton Színházban. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár