Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Vidám muzsikával indult az új esztendő
2019. jan. 4. péntek | Keszthely
Vidám muzsikával indult az új esztendő
Új számok és a régi közkedvelt nóták is felcsendültek a Happy Dixieland Band újévi koncertjén. A Balaton Színházban teltházas közönség előtt lépett színpadra a zenekar, mely 2016-tól Hévíz városának hivatalos kulturális nagykövete. Az este sztárvendége Malek Andrea volt, aki már nem csak szakmai, hanem baráti kapcsolatot ápol az együttessel.

A dixieland mellett Charleston, Boogie-woogie és hazai nosztalgikus slágerek is felcsendültek az újévi koncerten. Malek Andreával lépett a Balaton Színház közönsége elé a Happy Dixielnad Band. A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas művésznő már baráti kapcsolatot ápol a hévízi együttesel. A jó kapcsolat a komoly szakmai tudáson alapszik.

„Azért ez egy könnyed műfaj, de egyáltalán nem olyan könnyű jól játszani és ők mindig is nagyon sok időt fordítottak arra, hogy ez működjön és meghangszereljék a dalokat, ne csak úgy játsszák, ahogy megfogalmazzák. A Babos Lajos pedig egy fantasztikus show man, mai szintén nagyon fontos, hogy a műfaj guruljon és ne csak egyik szám jöjjön a másik után. Tehát igazi show ami itt zajlik és ennek a része a legegyszerűbb lenni, nem nehéz” - mondta el televíziónkna Malek Andrea.   

A Happy Dixielnad Band két év után térhetett vissza ismét a Balaton Színház pódiumára, hogy vidám dallamokkal köszöntsék a 2019-es évet. Sok rajongó várta már Hévíz Város zenekarának fellépését.

„Hévízen vagyunk, ott üdülünk egy kicsit, ott szilvesztereztünk és úgy gondoltuk, hogy – már két évvel ezelőtt voltunk itt és nagyon megtetszett és úgy gondoltuk, hogy most is ezzel kezdjük az új évet” - mondta a szünetben Lovász Pálné. 

A keszthelyi fellépés egyfajta lemezbemutató koncert is volt. 2018 áprilisában Malek Andreával készített a zenekar egy albumot. Az Azok a boldog békeidők… című hanghordozó az első lemeze az együttesnek. 2011-es megalakulásuk óta folyamatosan fejlődik a Happy Dixielnad Band. 

Én azt gondolom, hogy évről-évre dinamikusabban fejlődünk. Mindig kitűzünk magunk elé új célokat és próbáljuk ezeket megugrani. A legfontosabb, hogy minél több helyre ljussunk és szórakoztassuk a közönséget, ez tesz minket tulajdonképpen boldoggá és nagyon örülünk, hogyha pozitív visszacsatolás van a nézők felől" - vélekedett a zenekar vezetője, Babos Lajos. 

Nagy hagyománya van az újévi koncerteknek. Azt mondják, hogy ha az év első napja kultúrában gazdag, akkor az egész esztendő is bővelkedik majd benne. A Happy Dixielnad Band újévi koncertjét teltházas közönség hallgatta meg a Balaton Színházban. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2022. jan. 3. hétfő 10:53 | Keszthely
A Helikon Kastélymúzeum Nagy báltermében telt ház előtt léphetett fel a hévízi zenekar.
| 2014. jan. 3. péntek 17:59 | Keszthely
A Festetics Vonósok és az Akusztik Line Band zenészei szórakoztatták az Újévi koncert közönségét.
| 2022. jún. 6. hétfő 17:32 | Keszthely
Színes programokkal várták az érdeklődőket a Városi Napi programsorozat délutánjain.
| 2020. aug. 31. hétfő 11:27 | Keszthely
A hétvégén a gasztronómia kapott főszerepet a Festetics-kastély udvarán.
| 2017. jan. 3. kedd 15:52 | Keszthely
A Happy Dixieland Band varázsolt fergeteges hangulatot január elsején a Balaton Színházba.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Kukkantó
06:24
Savaria Filmfesztivál
06:26
06:28
Ludovika TV
07:00
Híradó
07:45
Balasport 2023
08:15
Sporttárs
08:51
Savaria Filmfesztivál
09:00
Kukkantó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.