+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Válogathattak a programokban
2018. május 29. kedd 10:39 - Keszthely
Válogathattak a programokban
Igazi gyermeknapi élményben volt azoknak részük akik kerestek vasárnapi programot Keszthelyen. Nyitva állt a gyerekek és szüleik előtt a tűzoltólaktanya ahol nem csak választ kaphattak kérdéseikre, hanem meg is ismerhették a kisfiúk az álomautójuk rejtelmeit. A Balaton parton is szórakoztató műsor, foglalkozások és játékok várták a kicsiket.

Kisgyermekek próbálhatták ki Gyermeknapon milyen is tűzoltónak lenni. Milyen eszközzel kell dolgozni a lánglovagoknak, milyen felszerelést kell használni, ha ki kell vonulniuk műszaki mentésre vagy tűzesethez. Kicsik és nagyok testközelből ismerhették meg a keszthelyi tűzoltólaktanyában a fiúk kiskori álommunkáját. A tűzoltók nagy türelemmel vezették be a világukba gyerekeket, de tudták, azt is, hogy az apukák legalább olyan örömmel érkeztek a nyílt napra. A program, melyen kitárulhat egy zárt világ már hagyománnyá vált. A nyitott szertárak országszerte várták az érdeklődőket.

 Balaton-parton délután négy órától várták színes programokkal a családokat Gyermeknapon. A nagy fák árnyékában kézműves foglalkozásokon, közös játékokon vehettek részt a gyerekek. A rögtönzött kosárpalánkon a kosárlabdázást is kipróbálhatták. De itt sem volt olyan hely ahol a szülők ne csatlakoztak volna. Mindenki élvezte a játékot. Aki bírta a hőséget,az érdeklődve nézte a GKMK színjátszóinak előadást. Nem hiányzotta délutáni programból Tüsi bohóc sem. A színes ugráló váraknál sem volt megállás. Folyamatosan ugrottak, csúsztak a gyerekek, s ha kimelegedtek lehűtötték magukat a szökőkútnál. A mini focipályán még egyedül is feltalálták magukat a fiúk. Rúgták a bőrt kapura a nagy melegben. 

A gyermekek és gyermeklelkű felnőttek Keszthelyen a Gyermeknapon találhattak kedvükre valót. Akár mozogni, akár alkotni vagy egyszerűen csak kikapcsolódni szerettek volna.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
7
8
további híreink
 
Már az adventi ünnepekre készülnek a GESZ munkatársai.
 
Szó esett az adórendelet módosításárólés a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa programról is.
 
A szakemberek elmondták, kisebb a ki nem helyezhető hulladékok köre és a lom mennyisége is csökkent.
 
A csütörtöki eseményt a koronavírus-járvány miatti biztonsági előírások mellett szervezték meg.
 
Útlezárásra is kell számítani halottak napján.
 
Helyi adókról, helységbérleti kedvezményekről is határoztak a városatyák.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár