+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Parasportolók tanévzárója
2018. június 12. kedd 09:54 - Keszthely
Parasportolók tanévzárója
A Fogyatékosok Országos Diák-és Szabadidősport Szövetségének megyei tagszervezete, a Zala Megyei Speciális Sportszövetség Keszthelyen rendezte meg a 2. parasport tanévzáró ünnepségét. A tanévzárónak a Zöldmező Utcai iskola adott otthont, ahol ünnepélyes keretek között elismeréseket vehettek át a tanévben kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó diákok és felkészítőjük.

Manninger Jenő országgyűlési képviselő méltatta azoknak a pedagógusoknak a munkáját, akik a értelmükben akadályozott és fogyatékkal élő gyermekek sporttevékenységében is aktívan részt vesznek. Ruzsics Ferenc polgármester a tanévzárón elmondta, hogy  több olyan sportrendezvény  részese volt, ahol parasportolók  együtt mutatták meg ép társaikkal, hogy a milyen jó, sportolni, küzdeni és a dobogón állni.  Egyre több a fogyatékkal élő sportoló ezért, a  Zala megyei Speciális Sportszövetség is  kiépítette  a diáksport mellett a fogyatékosok diáksport  verseny rendszerét- hangzott el az ünnepségen.

A tanévzárón elismerést vehettek át azok a tanulók, akik  a zalai speciális intézmények keretein belül kiemelkedő teljesítménnyel indulhattak regionális és országos versenyeken, és ott dobogós helyezést értek el egyéni és csapatversenyeken sportágukban. A tanévzárón megköszönték a felkészítő pedagógusok munkáját és szakmai felkészítésétis. Azt a munkát, amivel nem csak a fizikai állapot elérése, a versenyzés volt a cél, hanem a képességek hangsúlyozása ami segíti az integrációt és az elfogadást.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus