+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Borászok találkozója Keszthelyen
2018. július 10. kedd 10:59 - Keszthely
Borászok találkozója Keszthelyen
Már szorosan összetartozik a KeszthelyFesttel a Bor összehoz rendezvény, amit a Sétáló utcában hetedik alkalommal szerveztek meg a belvárosi kereskedők tagjai. Az ország minden borvidékéről érkeztek borászok, hogy boraik segítségével pezsgő élettel töltsék meg a belvárost.

Stílusosan Keszthelyt népszerűsítő pohárba töltötték a borházakban a finom borokat a Bor összehoz rendezvényen. A belvárosi kereskedők által létrehozott program ma már nem csak a látogatók, hanem a borászok körében is nagyon népszerű. Aki egyszer részt vesz a három napos KeszthelyFesttel egybekötött boros programon, jó emlékekkel tér haza.

"A borkereskedők meghívására érkeztünk Keszthelyre, állítólag a borászok  erre a fesztiválra csak meghívásos alapon jöhetnek ide. Én nagyon örülök és nagyon jól érzem magam ebbe a mediterrán stílusú városba, olyan hangulatot és olyan családias légkört tapasztalok, hogy valószínű minden évben vissza fogok járni erre a rendezvényre."- mondta a Villányból érkezett Riczu Tamás borász, aki első alkalommal vett részt a boros rendezvényen.

A szervezőknek ma már nem kell győzködni a borászokat, hogy mutassák meg borvidékük finom nedüjét. A hetedik alkalommal rendezték meg a történelmi borvidékek találkozóját, melyre 20 borász érkezett a városba.

Az idő is kedvezett a rendezvénynek. A vendégek szívesen ültek le egy-egy pohár bor mellé a borházaknál. Az idei  nyár legnagyobb keszthelyi programjának részeként,  a Bor összehoz, családokat, baráti társaságokat csábított egy nyár esti  borozgatásra. Ami mellé társult a széles gasztronómiai kínálat is. Választék  volt bőven borokból és ízletes ételekből.  

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Giro d’Italia gyorsasági szakaszhajrájának helyszíne lesz a fürdőváros május 11-én.
 
Balatongyörök továbbra is tiltakozik a szolgálati kikötő ellen
 
A Városstratégiai Bizottság elnöke egy két hónapja húzódó parkolási bírság ügyében tette meg ezt a lépést
 
A Festetics György Zeneiskola pedagógusa a magyar kultúra napja alkalmából vehette át az elismerést.
 
Több mint 200 négyzetméterrel bővítik a Vadászati Múzeumot.
 
A keszthelyi kiválóság női pisztoly számban diadalmaskodott.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó