+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Borászok találkozója Keszthelyen
2018. július 10. kedd 10:59 - Keszthely
Borászok találkozója Keszthelyen
Már szorosan összetartozik a KeszthelyFesttel a Bor összehoz rendezvény, amit a Sétáló utcában hetedik alkalommal szerveztek meg a belvárosi kereskedők tagjai. Az ország minden borvidékéről érkeztek borászok, hogy boraik segítségével pezsgő élettel töltsék meg a belvárost.

Stílusosan Keszthelyt népszerűsítő pohárba töltötték a borházakban a finom borokat a Bor összehoz rendezvényen. A belvárosi kereskedők által létrehozott program ma már nem csak a látogatók, hanem a borászok körében is nagyon népszerű. Aki egyszer részt vesz a három napos KeszthelyFesttel egybekötött boros programon, jó emlékekkel tér haza.

"A borkereskedők meghívására érkeztünk Keszthelyre, állítólag a borászok  erre a fesztiválra csak meghívásos alapon jöhetnek ide. Én nagyon örülök és nagyon jól érzem magam ebbe a mediterrán stílusú városba, olyan hangulatot és olyan családias légkört tapasztalok, hogy valószínű minden évben vissza fogok járni erre a rendezvényre."- mondta a Villányból érkezett Riczu Tamás borász, aki első alkalommal vett részt a boros rendezvényen.

A szervezőknek ma már nem kell győzködni a borászokat, hogy mutassák meg borvidékük finom nedüjét. A hetedik alkalommal rendezték meg a történelmi borvidékek találkozóját, melyre 20 borász érkezett a városba.

Az idő is kedvezett a rendezvénynek. A vendégek szívesen ültek le egy-egy pohár bor mellé a borházaknál. Az idei  nyár legnagyobb keszthelyi programjának részeként,  a Bor összehoz, családokat, baráti társaságokat csábított egy nyár esti  borozgatásra. Ami mellé társult a széles gasztronómiai kínálat is. Választék  volt bőven borokból és ízletes ételekből.  

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus