+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Egyesült az ellenzék Keszthelyen
2013. december 21. szombat 15:36 - Keszthely
Egyesült az ellenzék Keszthelyen
Összefog az ellenzék Keszthelyen. Az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció egy nyilatkozatban fejezte ki közös céljait és szándékait. Az ellenzéki pártok mind azon az állásponton vannak, hogy helyben csak összefogással lehetnek sikeresek a tavaszi választásokon.

A Keszthelyi Ellenzéki Nyilatkozatot írta alá Mohácsi József az MSZP, Molnár Tibor az Együtt-PM, és Szermek Zsolt a DK részéről. A választókerületi elnökök függetlenül az országos vezetéstől helyben összefognak, mert szerintük vidéken, csak együtt és közösen lehet eredményt elérni.

Mohácsi József a legégetőbb problémának a munkahelyteremtés és az idegenforgalom, valamint a fiatalok és a nyugdíjasok helyzetét tartja. Az MSZP elnöke már régóta reménykedik egy nagykoalícióban is, melyben minden párt összefog és közösen vezetnék sikerre Magyarországot.

A DK választókerületi elnöke, Szermek Zsolt szerint fontos, hogy minden választókerületben feltárják azokat a problémákat és hibákat, melyek az ott élők életkörülményeit nehezítik.

Az Együtt-PM választókerületi elnöke, Molnár Tibor egy történelmi példát hozott fel a mostani együttműködésre. Miszerint 1847-ben Deák Ferenc egy hasonlóan tagolt ellenzéket kovácsolt össze és fogalmazta meg az Ellenzéki Nyilatkozatot. Az Együtt-PM választókerületi elnöke - a többi aláíróhoz hasonlóan - nagy előrelépésnek tartja ezt a nyilatkozatot, mely olyan célokat említ, mint a FIDESZ rombolásainak és hibáinak feltárása, az önkormányzatiság szellemisége, a polgári fejlődés, a széleskörű párbeszéd és a Nyugat-Balaton lehetőségeinek mélyebb kiaknázása.

A helyi ellenzék együttműködése a fent említett célokkal egyet értő pártok, szervezetek és egyének számára nyitott.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
5
6
7
további híreink
 
Nagy az érdeklődés a kézműves táborokra.
 
A KÉVE aktivistái emelték fel szavukat a déli szabadstrandért.
 
A KÉVE demonstrációjára az alpolgármester is reagált.
 
A térségből is várják az önkéntes katonák jelentkezését.
 
Az én városom, Keszthely című projektből befolyt összeget klímaberendezésre fordítaná az osztály vezetése
 
20. éve szervezik meg a Gyenesdiási Bornapokat a Zalai Borcégér égisze alatt.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó