+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Idén is lesz Városi Karnevál
2015. február 4. szerda 16:11 - Keszthely
Idén is lesz Városi Karnevál
Az utolsó pillanatig várják a jelmezesek nevezését a Városi Karneválra. Keszthelyen 15. alkalommal rendezi meg a Balatoni Borbarát Hölgyek a színes programot. Az egyesület célja, hogy örömöt és jó kedvet varázsoljon a keszthelyi belvárosba. A díjazottak idén is értékes nyereményekre számíthatnak a február 14-ei programon.

 Az idei évben is maskarások fogják ellepni a belvárost. Tizenötödik alkalommal rendezik meg a keszthelyi jelmezes felvonulást, melyen egyéni és csoportos indulókat is várnak.
Nádler Józsefné, a szervező Balatoni Borbarát Hölgyek elnöke, bízik a rendezvény idei sikerében is. Véleménye szerint az időjárás nagyban befolyásolja a jelmezesek és a közönség érdeklődését is. A szervezőmunkát már tavaly elkezdte az egyesület.
A karnevál idén is a Festetics kastélytól indul és a végállomás a Fő tér lesz. A helyi óvodák, intézmények, és társaságok rendszeres résztvevői a rendezvénynek. A nevezés már elindult, és jelenleg is várják az egyéni, vagy csoportos indulókat. Másfél héttel a rendezvény előtt már tizenöt csoport adta le jelentkezését.

A XV. Keszthelyi Városi Karnevál február 14-én, szombaton 14 órakor kezdődik. Az indulók idén is értékes nyereményekre, finom fánkra és zsíros kenyérre számíthatnak a rendezvény támogatóinak, valamint a szervező Borbarát Hölgyeknek köszönhetően.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Jubileumi kiállítással ünnepelnek.
 
Keszthelyen is bemutatták Maja Lunde siker könyvét.
 
A Zala Megye Díszpolgára címet ebben az évben Rátóti Zoltán Jászai-díjas színművész kapta meg.
 
8. alkalommal szervezték meg a Burgonyakutatási Központ Burgonyanapját Gyenesdiáson.
 
Termények, kisállatsimogató és a 109 éves gőzgép is várta az érdeklődőket a hétvégén.
 
Az Aranykorúak Társasága 5. alkalommal szervezett szüreti mulatságot Alsópáhokon.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó