+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthely Triatlon
2015. június 2. kedd 10:34 - Keszthely
Keszthely Triatlon
Második alkalommal rendezték meg a Keszthelyi Triatlont. A színvonalas összetett sportversenyre hat országból érkeztek versenyzők.

 Az úszásból, kerékpározásból és futásból álló, összetett sportág keszthelyi második nagy versenyét sprint távban a nők kezdték meg 800m úszással. A 17 fokos vízből kifutva már vetették is le ruhájukat és készültek a második versenyszámhoz, a kerékpározáshoz. A sprintrávra, a verseny első napján 200-an neveztek. A középtávra 250 versenyző érkezett.

A Keszthelyi Triatlon kiépített pályája teljesen átváltoztatta a Balaton partot .Egy hétig építették. A verseny színvonalát ezzel is emelve.

Míg a nők versenyeztek, a férfi nevezők sorban érkeztek a rajtcsomag átvevő helyre. Pillanatok alatt ellepték a kerékpárosok a pihenőpadokat. Előkerültek a profi felszerelések is. A versenyzők számára már életformát jelent a triatlonozás.

Az ajkai versenyző szerint könnyen megfertőződött a baráti kör is. Sokan követték a sportban. A férfiak készülési idejében már sorban érkeztek a kerékpáros lányok. 20 km tekerés után, gyors átöltözéssel folytatták a versenyt futással. 11 óra előtt az elsők be is értek a célba. Magyar és szlovák versenyzők bizonyultak a leggyorsabbnak. A női versenyzők folyamatos érkezésekor már sorakoztak a futópálya szélén a kerékpárok. Az első versenynap férfi versenyzői depóztak be.

A Keszthelyi sikeres és elismert Triatlon vasárnap délután zárult.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár