+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Halottak napjára készülve
2015. október 28. szerda 13:55 - Keszthely
Halottak napjára készülve
Kegyeleti díszek, virágok, koszorúk sokasága a virágüzletekben, a piacokon. Sok az érdeklődő, a vásárló is. Szeretteik emlékére , Mindenszentekre, Halottak napjára vásárolnak.. A választék nagy, az árak nem változtak.

Nagy munkában vannak a virágkötők. Készülnek a Halottak napi koszorúk, díszek. A hét végén elhunyt szeretteinkre emlékezünk. November első két napjára jó előre készülnek a családok. Van aki már október közepén megvásárolja a sírra a koszorút, hogy el tudja vinni távoli temetőkbe. Választék van bőven, pénztárcakímélő megoldást is találnak az emberek. A virágboltok előtti tereket is koszorúk borítják, de a piacon is kínálják magukat a szebbnél szebb díszek, az emlékezés virágai. Évről-évre sok újdonságot találhat a vásárló.

Sokan szeretnek olyan díszt elhelyezni a temetőben amelyik szép, de ugyanakkor tartós is.Különböző alakú díszek, melyek egyszerűek mégis nagyon kifejezők, nincsenek túldiszítve, de idézik az elmúlást is, nagyon népszerűek.

Az árak a koszorúk méretétől függően változnak. Lehet már kisebbet kapni 700 forintért is. Felső határ nincs. Diszítéstől és megrendeléstől függ.

 A mécsesek között van kisebb és olcsóbb, de van igazi Góliát, díszekre épített emlékmécses és napokig fényt adó olajmécses. A vázákat is megtölthetjük vágott krizantémmal. Van nagyvirágú, hófehér, gömb és sokféle csokros fajta.

Mindenki választhat saját izlésének és pénztárcájának megfelelően, hogy kegyelettel emlékezzen szeretteire november első hét végéjén.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Alkotó workshopot rendeztek a Páhoki Kapo(l)cs Alkotóházban a hétvégén.
 
Nincs itt semmiféle hiányról szó - reagált a KÉVE szavaira Dr. Ifi Ferenc.
 
Az ellenzék szerint olyan bevételek vannak a büdzsében, melyek nem biztos, hogy realizálódnak.
 
Influenza járványról egyelőre nem beszélhetünk, legalábbis környékünkön. Az országban egyre több a beteg.
 
Február 15-én jár le a jelentkezési határidő a szeptemberben induló képzésekre.
 
Az utak állapotának és a karbantartásoknak is kedvez az időjárás, tavasszal számos felújítás lesz.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó