+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Halottak napjára készülve
2015. október 28. szerda 13:55 - Keszthely
Halottak napjára készülve
Kegyeleti díszek, virágok, koszorúk sokasága a virágüzletekben, a piacokon. Sok az érdeklődő, a vásárló is. Szeretteik emlékére , Mindenszentekre, Halottak napjára vásárolnak.. A választék nagy, az árak nem változtak.

Nagy munkában vannak a virágkötők. Készülnek a Halottak napi koszorúk, díszek. A hét végén elhunyt szeretteinkre emlékezünk. November első két napjára jó előre készülnek a családok. Van aki már október közepén megvásárolja a sírra a koszorút, hogy el tudja vinni távoli temetőkbe. Választék van bőven, pénztárcakímélő megoldást is találnak az emberek. A virágboltok előtti tereket is koszorúk borítják, de a piacon is kínálják magukat a szebbnél szebb díszek, az emlékezés virágai. Évről-évre sok újdonságot találhat a vásárló.

Sokan szeretnek olyan díszt elhelyezni a temetőben amelyik szép, de ugyanakkor tartós is.Különböző alakú díszek, melyek egyszerűek mégis nagyon kifejezők, nincsenek túldiszítve, de idézik az elmúlást is, nagyon népszerűek.

Az árak a koszorúk méretétől függően változnak. Lehet már kisebbet kapni 700 forintért is. Felső határ nincs. Diszítéstől és megrendeléstől függ.

 A mécsesek között van kisebb és olcsóbb, de van igazi Góliát, díszekre épített emlékmécses és napokig fényt adó olajmécses. A vázákat is megtölthetjük vágott krizantémmal. Van nagyvirágú, hófehér, gömb és sokféle csokros fajta.

Mindenki választhat saját izlésének és pénztárcájának megfelelően, hogy kegyelettel emlékezzen szeretteire november első hét végéjén.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Jubileumi kiállítással ünnepelnek.
 
A Zala Megye Díszpolgára címet ebben az évben Rátóti Zoltán Jászai-díjas színművész kapta meg.
 
8. alkalommal szervezték meg a Burgonyakutatási Központ Burgonyanapját Gyenesdiáson.
 
Termények, kisállatsimogató és a 109 éves gőzgép is várta az érdeklődőket a hétvégén.
 
Az Aranykorúak Társasága 5. alkalommal szervezett szüreti mulatságot Alsópáhokon.
 
A hétvégén hidat és buszmegállókat avatták, valamint átadták a felújított óvoda udvart is.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó