+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Hittanosok Találkozója
2016. május 31. kedd 13:25 - Keszthely
Hittanosok Találkozója
A Keszthelyi Önkormányzat Emberi Erőforrás Bizottsága és Hévíz város polgármesterének támogatása is segítette, az idei évben Keszthelyen megrendezett Hittanosok Találkozóját. Az egész napos programnak a Ranolder iskola adott otthont.

Szentmisét követően egész napos programmal várták a Ranolder János Katolikus Iskolába a diákokat a Veszprémi Főegyházmegye plébániáinak intézményeiből. A Hittanosok Találkozóját a Veszprémi Főegyházmegye és a keszthelyi intézmény közösen rendezte meg. A nagyszabású program költségeit nagy részben a Főegyházmegye vállalta fel ez évben is.

A szervezők egész napra biztosították a változatos programokat. Különböző kézműves foglalkozásokon ajándéktárgyakat, ügyességi játékokat készítettek. Szellemi, vallástörténeti feladatokat is meg kellett oldani a három fős csapatoknak.

Az egyházmegye iskolái minden évben várják a hagyományos találkozót. Üde színfolt ez a rendező intézmény életében is. A szórakoztató jellegű feladatok mellett a sportpályán is megmérkőztek az iskolák. A csapatjátékok, foci, kosárlabda és a sok ügyességet igénylő csocsó is népszerű volt. A Ranolder iskola tornatermében zajlott a leglátványosabb program. KI MIT TUD? -ra neveztek a diákok, megmutatva tehetségüket s, hogy mivel töltik iskola után a szabadidőt. A találkozóra 450 diák érkezett Keszthelyre.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A római kori fenékpusztai erőd elevenedik meg a Balatoni Múzeum legújabb kiállításán.
 
Több mint 1 millió forint gyűlt össze a hétvégén a Fuss, hogy mások is túlélhessék! versenyen.
 
8. alkalommal nyitották meg a Trófeaszemlét a Vadászati Múzeum parkjában.
 
Idén is zarándokolnak Sümegre.
 
Rezisztens és új szőlőfajtákat is szemügyre vehettek az érdeklődők Cserszegtomajon.
 
Régészek és építészek tárgyalják, hogy milyen lehetőségei vannak egy régészeti park kialakításának.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó