+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Negyven éves Hévíz első gyógyszállója
2016. július 8. péntek 12:47 - Hévíz
Negyven éves Hévíz első gyógyszállója
Magyarország első, nemzetközileg is jegyzett gyógyszállodájaként épült fel a Danubius Helath Spa Resort, amelynek a 40 éves születésnapjára várták tegnap a törzsvendégeket és a hotel partnereit. A vendégeket e keszthelyi Boombatucada ütőegyüttes invitálta a teraszra, ahol a megnyitó után a Full Moon és a Princess szórakoztatta a nagyérdeműt.

Közel 450 vendéggel ünnepelte a 40 éves születésnapját a Danubius Helath Spa Resort Hotel tegnap. Az 1972-ben alapított vállalat első gyógyszállodája nagyon népszerű a hazai és a külföldi vendégek körében is. Az évek során kialakították az infrastruktúrát, a gyógyászati kezelések pedig sok beteg embernek hoztak enyhülést.

„Mi Budapestről érkeztünk, kerek tíz esztendeje járunk ebbe a szállodába. Messze Magyarország legjobb szállodájának, a legjobb termálfürdőjének tartjuk Hévízen ezt a szállodát. A legjobb szervize, a legjobb személyzete, a legjobb étrendje van neki. Sokat kipróbáltunk már Magyarországon, és ezt szeretjük. Egyszerűen nem tudunk megválni tőle, hazajárunk, függők lettünk a szállodától.” - meséli egy törzyvendég házaspár, Kállai László és felesége, Kállai Lászlóné.

A megnyitón hangsúlyozták, Hévíz volt a legtökéletesebb helyszín a szálloda felépítésére. Mácsai Péter, a hotel jelenlegi igazgatója elmondta, nagyon örül, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhat együtt. Büszke arra, hogy a gyógyszálló sosem üzemelt 76%-os szobakihasználtság alatt, és az elmúlt, közel fél évszázadban 550 ezer vendéget fogadtak.

„A 40 év nyilván, az a tradíció, az a szakértelem, ami a kolegák kezében, szellemében fölhalmozódott, azt gondolom, hogy ez egy nagyon nagy értékünk, ezen, ebből tudunk még mindig profitálni.” - tájékoztatott Mácsai Péter, a Danubius Health Spa Resort Hotel igazgatója.

A megnyitón részt vett Dr. Deák Imre, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója is, aki egyébként a hévízi gyógyszálló első igazgatója is volt. Beszédében megköszönte a vendégeknek a bizalmat, a városnak, a Tófürdőnek és a partnereknek a támogatást, valamint a dolgozóknak a kiváló munkát. Elmondta, a fejlesztés nem áll meg, most az Aqua Hotel szépül meg, de tervben van a Health Spa Resort újabb felújítása is.

„Megújulni muszáj, mert egyrészt a konkurencia erősödik, másrészt pedig valóban hát vannak olyan részek, amelyek annyira elavulnak a szállodában a használattól, és nem csak lepusztulnak, hanem erkölcsileg is, tehát a design már nem olyan, mint amit a mai világban egy igényes szállóvendég elvár, és mi pedig reméljük, hogy bennünket igényes szállóvendégek választanak.” - hangsúlyozta Dr. Deák Imre, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.

A megnyitó végén díjazták a szálloda partnereit, valamint megköszönték a munkáját Sebők Andrásnak, az egyetlen olyan dolgozónak, aki 40 éve tagja a hotel csapatának. Az este további részében a kulináris élvezeteké volt a főszerep, hal és olaszos ételek várták a vendégeket, de bajor söröket és bográcsban főtt magyaros ételeket is kóstolhattak a meghívottak.             

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Május 31-től már Keszthelyen is hallható a Mária Rádió.
 
A szabályok betartásával lehet fürdőzni a balatoni strandokon.
 
Megkezdődött az 55. strandszezon, péntektől látogatható a Zalakarosi Fürdő.
 
Hétfőtől már látogathatják az ebek és a gazdák a létesítményt, több szabályt is be kell azonban tartani.
 
Utakat javítottak, de megújul a polgármesteri hivatal épülete és bölcsőde is épül a községben.
 
Június 4-én nagyszabású installáció készül a Fő téren a békeszerződés jubileuma alkalmából.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó