+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Segítség karácsony előtt
2023. december 7. csütörtök 17:40 - Keszthely
Segítség karácsony előtt
Kétmillió forint értékben ajánlott fel tartós élelmiszert a rászorulóknak egy keszthelyi vállalkozás. A Rózsahegyi Kft. a fideszes bizottsági elnökök segítségével térképezi fel a jogosultak körét. A képviselők remélik, hogy az akció példaértékű és más cégek is követik.

Étolaj, liszt, rizs, tészta – ezeket a tartós élelmiszereket mind rászorulóknak szánják. A kétmillió forint értékű adományt a Rózsahegyi Kft. ajánlotta fel. A képviselő-testület fideszes bizottsági elnökeit keresték fel, hogy segítsenek a megfelelő személyekhez eljuttatni az élelmiszert.

Rózsahegyi Benjamin ügyvezető: „Mivel mi nem vagyunk teljesen tisztában, hogy kik és pontosan mennyien vannak, akiknek szüksége lehet erre, ezért segítettek nekünk ebben. Felmérték, illetve a képviselők a saját körzeteikben hozzánk tudják irányítani az üzletekbe, azokat, akiknek a legnagyobb szüksége lehet ezekre.”

A Kft. vezetése úgy gondolta, hogy az ünnepek közeledtével Keszthelyen és környékén így segít azoknak, akiknek nehézséget okoz a bevásárlás. Az egy tonna rizs, 660 kg liszt, 750 liter étolaj és 700 kg száraztészta már raklapon várja, hogy a megfelelő emberekhez kerüljön. Dósa Zsolt elmondta, hogy a támogatásra szorulók a cég keszthelyi, illetve gyenesdiási üzleteit felkeresve kaphatják meg a csomagokat. Raffai-Réz Ildikó és Csótár András is üdvözölte a felajánlást és örömmel segítenek az eljuttatásban.

„Nagy dolognak tartjuk azt, hogy egy Kft. – ha lehetőségei engedik –– hogy több mint kétmillió forint értékű adományt ajánl fel. Mi régóta bizottsági elnökök és képviselők vagyunk, ismerjük a körzetünkben élő embereket, a rászorulókat. A legnagyobb örömmel tesszük azt, hogy ebben segítő kezet nyújtunk” - nyilatkozta Csótár András bizottsági elnök. 

A bizottsági elnökök bíznak abban, hogy a Kft. felajánlása például szolgál más helyi vállalkozásoknak és így még több rászoruló kaphat segítséget advent idején.

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az iszaokotrás, a térségi marketing és az összefogás állt a középpontban a tanácskozáson.
 
A regionális megmérettetésen magyar költők tollából származó verseket hallgathattak meg.
 
A Vajda János Gimnázium a vármegye legaktívabb diákolimpiai középiskolája.
 
Az új bérlet- és kedvezményrendszerről tájékoztató weboldalt indított a MÁV-VOLÁN-csoport.
 
A találkozót a Keszthely-Kertvárosért Egyesület szervezte.
 
A keszthelyi versenyző 10 méteres légpisztoly számban 10. lett.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus