+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság Keszthelyen
2023. június 27. kedd 17:05 - Keszthely
Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság Keszthelyen
Keszthelyen rendezték meg a Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság második kvalifikációs mérkőzéseit. A két napos program során a férfi- és női csapatmérkőzéseket szombaton egész nap, vasárnap pedig délelőtt játszották. A keszthelyi önkormányzat a helyszín és az infrastruktúra ingyenes biztosításával támogatta a sportrendezvényt.

Néhány év kihagyás után ismét Keszthely adott otthont a Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság második kvalifikációs fordulóinak. 11 férfi és 7 női csapat részvételével a legtöbb pontszámot gyűjtők fognak kvalifikálni az országos döntőre.

A Szise-Mango és a Tungsram SE vasárnap délelőtti összecsapásán a végeredmény beállítása Kovács Dórán múlott. Úgy véli: a siker kulcsa a csapatmunka. Így folytatta: "Az időjárás nagyon ideális volt nekünk. Kicsit korán volt nekünk, mert mi Nagykanizsáról érkeztünk, és az a 7 órás kelés, vagyis hát akkor indultunk, az kicsit korai volt. Kicsit fáradtan érkeztünk ide, de úgy mentünk fel a pályára, hogy meg szeretnénk nyerni ezt a mérkőzést, mert képesek vagyunk rá, és ezt sikerült is csapatként összehoznunk."

A keszthelyi helyszín egy közös akarat volt a város és a Magyar Kézilabda Szövetség részéről. “Keszthelyen hagyománya van a strandkézilabdának és abban bízunk, hogy az eredményes hétvége pozitív irányba mozdítja a sportág itteni jövőjét” - reméli a versenyigazgató, Horváth Péter. "A legtöbb pontszámot gyűjtő csapat fog majd kvalifikálni az országos döntőre. 10 csapat kvalifikálhat. Itt most ez egy olyan forduló, ami számunkra is nagyon érdekes, hiszen már egy kis ideje nem voltunk itt Keszthelyen. Viszont a fogadtatás, a szeretet és a törődés - bízunk benne - megmaradt a régi szép időkről és egyre több csapat fog jönni az elkövetkezendő időkben, és mi is megtaláljuk a helyünket itt Keszthelyen" - tette hozzá.

Horváth Péter hangsúlyozta: a játékvezetők, a versenybírók, valamint a szervezők is azért dolgoznak, hogy Keszthely és térsége fellendüljön a strandkézilabda és a kézilabda területén.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Tizenhatodik alkalommal rendezték meg az adventi gesztenyesütést Gyenesdiáson.
 
Magyarország egyik legnagyobb beltéri betlehemével büszkélkedhet Zalavár.
 
Elhunyt Réthelyi Jenőné, a hírt családja osztotta meg televíziónkkal.
 
Négy év után ismét vetélkedtek a Mikulás Kupáért.
 
Nevükhöz nagyon sok helyi kulturális program létrejötte fűződik.
 
A korszerű csomóponttal nőtt a közlekedésbiztonság.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus