Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Nemes cél vezette a bringást a Balaton körüli útján
2023. máj. 31. szerda | Balaton
Nemes cél vezette a bringást a Balaton körüli útján
Egy nap alatt kétszer is nekivágott a Balatoni bringakörnek Hegedüs Róbert. Nem öncélú kerèkpározásra vállalkozott a keszthelyi bringás: útjára magával vitt két dedikált mezt, amelyeket a Magyar Kupa-győztes ZTE minden tagja aláírt. A bevételt két állatvédő, állatmentő szervezet számára ajánlja fel. A második körben Balatonbogláron defektet kapott, így a teljes távot nem tette meg - ám a nemes cél ettől függetlenül megvalósulni látszik, a mezekre jelenleg is tart az árverés.

A képen Gyenesdiás közelében tekert Hegedüs Róbert, aki már éjszaka elindult Balaton körüli útjára. Ahhoz, hogy kora délután itt járjon, éjszaka indult el. A térképen útja egy része látszik - az online megosztott pozíció reggel hét óra negyven perckor már Balatonkenesén mutatja őt. A Balaton körüli útra Keszthelyről éjjel kettő órakor indult a déli part felé. Fél tizenkettő körül járt Révfülöpnél, majd két óra múlva érkezett meg a Libás strandhoz.

Keszthelyen a családja várta Hegedüs Róbertet. “Tour de Rebeka” - e nevet adta a kihívásnak a nagypapa, amelyet tavaly indított el, hagyományteremtő céllal, unokája tiszteletére és egészségére. Így vélekedett: "Amúgy is kerékpároznék. Most, hogy egy kör vagy két kör, a számomra az teljesen egál. Csak hogy felhívjam a figyelmet ezzel a cselekedettel arra, hogy vannak menhelykutyák, ezért szeretnék kettő olyan mezzel hozzájárulni, amit a Magyar Kupa győztes Zalaegerszeg labdarúgócsapata írt alá. Ebből a befolyt összegből szeretnék kettő állatmenhelyt támogatni."

Az egyik civil szervezet egy nemrég megmentett kutyussal is tiszteletét tette a helyszínen. Hegedüs Róbert a családja körében pihent egyet és felkészült a második balatoni körre, amelyre már barátnője is elkísérte. Molnár Enikő szerint Róbert sokat készült a tekerésre: "Készült rá, nagyon sokat készült rá, fizikailag is, de leginkább fejben. Én azt gondolom, hogy neki ez így fejben dől el ilyenkor, hogy végigcsinálja. Most így a jó ügy mellé állt, szerintem ez egy plusz dolog, ami miatt már csak azért is meg fogja csinálni, meg hát ugye azért támogatjuk majd útközben hátulról, messziről, hogy menjen ez a dolog szépen."

Hegedüs Róbert a második kört a Balaton északi partjával kezdte. Az út egy defekt miatt ugyan félbeszakakadt, de így is csaknem négyszáz kilométert sikerült letekernie.

A licit a hét végéig tart, ide kattintva lehet beszállni.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

| 2024. júl. 19. péntek 19:15 | Keszthely
Címvédés volt a Kékszalagon. Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. tókerülő versenyen.
| 2024. júl. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Ötödik alkalommal szervezték meg a Dog Beach Festet a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben.
| 2024. jún. 26. szerda 19:15 | Balaton
A vízimentők a balesetek megelőzésére hívják fel a figyelmet.
| 2024. jún. 25. kedd 19:15 | Vonyarcvashegy
A Balatoni Borrégió ügyeiről értekeztek
| 2024. jún. 25. kedd 19:15 | Vonyarcvashegy
Képzőművészeti műhelymunkát szerveztek Vonyarcvashegyen
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
07:15
Balatoni Mozaik
07:45
Balasport 2023
08:15
Sporttárs
08:51
Savaria Filmfesztivál
09:00
Kukkantó
09:24
Savaria Filmfesztivál
09:26
09:28
Ludovika TV
10:00
Híradó
10:45
Balasport 2023
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.