Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Díjazták a sportolókat
2023. ápr. 21. péntek | Keszthely
Díjazták a sportolókat
Keszthely kiemelkedő sportolóit és a sport területén tevékenykedőket ismerték el. A Sportgála már hagyomány a városban, hosszabb kihagyás után 2017 óta évente megrendezik. A pandémia óta ez volt az első alkalom, hogy újra régi pompájában tündökölhetett az esemény. A rendezvényre a keszthelyi sportegyesületeket hívták meg.

Keszthely Város Sportjáért kitüntetésben részesült Várhidi József teniszező, teniszedző. Legjobb edző díjat vehetett át Borosné Eitner Kinga, a Balaton Vívóklub vezetője. Bézsenyi Renáta shotokan karate edző a Legjobb utánpótlás edző elismerést vehette át. Keszthely legjobb felnőtt női sportolója Major Veronika lett, a Legjobb felnőtt férfi sportoló címet Leskó Zsolt birtokolhatja. A Legjobb ifjúsági leány sportoló díjat Farkas Réka Luca vehette át, a Legjobb ifjúsági fiú sportoló kitüntetést megosztva Kendeh-Kirchknopf Zsolt és Csizy Gergő kapta. Jó tanuló, jó sportoló elismerést vehetett át Beznicza Míra. Keszthely legjobb testnevelő tanára Varga Leventéné Csótár Ágnes, Keszthely város legjobb csapata pedig a Georgikon Diáksport Egyesület U-14-es csapata lett. A Legjobb senior sportolónak Kocsis Ferencet választották. Különdíjat vehetett át Pátri Maja.

„Az újpesti Dózsánál, az a kezdő része volt, az is sikeres volt. Ez egy nagy próba volt, hogy lejöttem Keszthelyre, és itt sikerült fölhoznom az utánpótlást, tulajdonképpen rövid időn belül.” - mondta Várhidi József teniszező, Keszthely Város Sportjáért díjazott.

Az eseményen elhangzott, összetartással lehet a legjobban szolgálni a sport ügyét. Csótár András, az Emberi Erőforrások Bizottságának elnöke hozzátette, a sportsikerek erősítik a lokálpatriotizmust, segítik a városmarketinget és a turizmus élénküléséhez is hozzájárulnak.          

„Mindannyian elkötelezettek vagyunk a sport ügye iránt, és elkötelezettek vagyunk szeretett városunk, Keszthely ügye iránt is. Tehát sokszínűségünk ellenére összetartozunk és egységet alkotunk. Egység és összhang jellemez minket, hiszen ezzel a közös erővel tudjuk a legjobban szolgálni a keszthelyi sport ügyét.” - emelte ki az Emberi Erőforrások Bizottságának elnöke.

Manninger Jenő, Keszthely polgármestere arról beszélt, nagyon sok sportágban születtek kiemelkedő eredmények, amelyek a város hírnevét öregbítik. Hozzátette, az önkormányzat is igyekszik többféle formában támogatni az egyesületeket és a sportolni vágyókat.

„Én azt gondolom, hogy az önkormányzat a szűkös lehetőségeihez képest biztosítja a sportolásnak a feltételeit. Nyilván ezen kell javítani, dolgozunk is rajta államtitkár úrral együtt. Főleg itt az egyetemmel vagyunk tárgyalásban, reméljük, hogy megoldódik hamarosan az a kérdés is, és más sportlétesítményekben is. A Balaton-part felújításának tervezésénél is figyelembe vettük, és ott is szerepelnek sportpályák.” - tette hozzá Keszthely polgármestere.

A Sportgálán fellépett a Goldmark Károly Művelődési Központ tánccsoportja. A Festetics György Zeneiskola növendékei is műsort adtak a meghívott vendégeknek.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2021. feb. 19. péntek 19:02 | Keszthely
A Sportgála elmarad, de a sportolók kitüntetése nem.
| 2020. ápr. 18. szombat 17:40 | Keszthely
Az elmaradt tokiói olimpia is rosszul érinti a versenyzőket, de az edzési lehetőségek is nehezebbek.
| 2019. feb. 1. péntek 14:25 | Keszthely
A legjobb keszthelyi sportolók kaptak kitüntetést a Balaton Színház Simándy termében rendezett gálán.
| 2018. aug. 29. szerda 09:21 | Vonyarcvashegy
Lezárult a Mozdulj Balaton! sportrendezvény.
| 2018. jan. 26. péntek 16:22 | Keszthely
Edzők, oktatók és sportolók is elismeréseket vehettek át a Balaton Színházban megtartott Sportgálán.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.