Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / A kiszolgálás a régi, az arculat új
2017. feb. 7. kedd | Keszthely
A kiszolgálás a régi, az arculat új
Megújult a 25 éves, Rákóczi téri gyógyszertár. A város legforgalmasabb patikája a BENU Magyarország Zrt. jóvoltából kapott új, vásárlóközpontú arculatot és elrendezést. A BENU az elmúlt években több, mint 100 gyógyszertárat újított fel közel 3 milliárd forintos beruházással. A cég a jövőben is folytatja a felújításokat, hogy az ország minden pontján egységes arculattal várják a vásárlókat.

Ünnepélyes szalagátvágással nyitották meg újra a Rákóczi téri BENU Pelikán Gyógyszertár kapuit. Idén januárban a BENU Magyarország Zrt.  a város két másik, általa üzemeltetett gyógyszertára után ezt a patikát is felújította. A megújulás célja egy új, modern, vásárlóközpontú arculat kialakítása volt. A vásárlók februárban vehették birtokba a megújult patikát.

„Nagyon tökéletes, nagyon a 21. századnak megfelelő. A kiszolgálókkal kapcsolatban annyit, hogy maximális tudásukat adják minden esetben. Mindenkor lehet rájuk számítani és ezenfelül, ha bármi probléma olyan van, ami esetleg orvos elé kellene, hogy az ember kerüljön, ezt megspórolja. Ők akkor is nagyon segítőkészek.” - mondta egy vásárló, Tóth Julianna.

A patika rendszeres vásárlói nagyon elégedettek a megújult arculattal. Sokan a két hetes munkálatokat is végigkövették. A dolgozók számára is könnyebbséget jelent az új elrendezés, hiszen így hatékonyabban tudnak segíteni a vásárlóknak. Az átalakítás nagy kihívást jelentett a gyógyszerészek számára, hiszen a készítmények ki- és bepakolása fokozott figyelmet igényelt.                  

„Egy hétig dolgoztak a munkások, mindent kipakoltak, átpakoltak, ledöntöttek mindent ami régi és egy hét alatt újították fel a patikát. Utána egy hétig tartott, míg mindent helyre raktunk, úgyhogy majd lassan kialakul mindennek a helye.” - tájékoztatott Nagy Istvánné, a gyógyszertár vezetője.

A BENU fontosnak tartja az ország több, mint 120 gyógyszertárának a felújítását, hiszen az új arculattal igazodni tudnak a megváltozott igényekhez. Ma már nem csak a betegek keresik fel a patikákat, hanem azok a vásárlók is, akik tudatosan tesznek a betegségek megelőzéséért. Az új, szabad polcos elrendezéssel a gyógyszertár hozzájárul ahhoz, hogy a betérő vásárlók kedvükre válogathassanak a széles termékkínálatból.

„Nagyon fontos, hogy azért a gyógyszertárba betérőknek egy jelentős része most már nem beteg ember, hanem olyan ember, aki az egészsége megőrzéséért kíván tenni. Ezeket az embereket is ugyanúgy ki kell szolgálnunk, mint a beteg embereket. Ugye ezek az emberek, ha nem egy konkrét termékért jönnek egy betegségre, sokkal jobban szeretnek válogatni, nézelődni a termékek között. Maga ez a kialakítás ezt biztosítja számukra, hiszen minden termék kategóriába rendezve megtalálható a polcokon. Össze lehet hasonlítani a termékeket, az árakat, meg lehet fogni.” - nyilatkozta Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja.

A Rákóczi téri gyógyszertár most már zavartalanul üzemel, és a megszokott segítőkészséggel, de már új arculattal várja a vásárlókat. Keszthelyen ez volt az utolsó olyan BENU gyógyszertár, ami eddig még nem újult meg.     

Regman Karola - Keszthelyi TV                          

| 2023. dec. 22. péntek 16:30 | Keszthely
Január elsejétől változik az ügyelet.
| 2021. okt. 15. péntek 18:26 | Alsópáhok
Összesen 122 millió forintból újult meg a polgármesteri hivatal és az orvosi rendelő.
| 2017. nov. 10. péntek 13:24 | Keszthely
November elsejével bevezetett rendszer még fennakadásokkal működik, ami hátráltathatja a betegellátást.
| 2013. aug. 7. szerda 17:04 | Keszthely
Új arculattal nagyobb térben várja a vásárlókat Keszthely egyik legrégebbi patikája.
| 2024. jún. 7. péntek 19:15 | Keszthely
Több fát és cserjét telepítettek az elmúlt időszakban a területre és már a játékelemek is kikerültek.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
07:15
Balatoni Mozaik
07:45
MMA film
08:37
Hargita TV
08:57
Savaria Filmfesztivál
09:00
09:30
Savaria Filmfesztivál
10:00
Híradó
10:45
MMA film
11:37
Hargita TV
11:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.