Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Októbertől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető a Georgikonon
2023. jún. 15. csütörtök | Keszthely
Októbertől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető a Georgikonon
Októbertől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető angol és francia nyelvből a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyein.

2023 októberétől új fejlesztésű, államilag elismert általános nyelvvizsga is tehető angol és francia nyelvből a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont vizsgahelyein, az ország 15 városában. Az új nyelvvizsga fiatalos, friss, kommunikatív szemléletével és trendi témáival különösen vonzó lehet a fiatalok számára, akik felvételi pluszpontok reményében vagy a diploma megszerzése utáni versenyelőnyként is hasznát vehetik az itt szerzett bizonyítványnak és a mögötte álló nyelvtudásnak. 

A környezettudatos életmód, az ökoturizmus, a globális klímaváltozás, a startup világa, a közösségi média, az okoseszközök és applikációk használata, valamint a munka és a szabadidő egyensúlyának kérdése egyaránt szerepel a MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont újonnan akkreditált általános nyelvvizsgájának témakörei között. 

Bár a nyelvvizsga jelenleg nem kötelező sem a felvételihez, sem a diploma megszerzéséhez, az ilyen modern témákhoz kötődő, valódi élethelyzetekben használható nyelvtudás az egyre nemzetközibbé váló világban elengedhetetlen, és bármilyen végzettséggel, képzettséggel ütőképes kombinációt alkot. A nyelvvizsgával igazolt nyelvtudás ráadásul az álláskeresési folyamatban még mindig versenyelőny a pályázók számára és értékes plusz pontokat jelent az egyetemi felvételi eljárásban is. 

A MATE Zöld Út Nyelvvizsgaközpont új fejlesztésű általános nyelvvizsgája októbertől kezdve 15 városban érhető el alap-, közép- és felsőfokon, angol és francia nyelvből. Emellett természetesen elérhetők maradnak a központ szaknyelvi vizsgái is angol, német és francia nyelvből a gazdálkodás-menedzsment, az agrár- és környezettudományi, valamint műszaki területeken. 

Ez a nyelvvizsgakínálat a MATE jelenlegi és jövőbeli hallgatói számára különösen vonzó lehet, hiszen a Zöld Út nyelvvizsga a budai, a gödöllői, a kaposvári és a keszthelyi campusokon helyben is elérhető.

via MATE Médiaközpont 

| 2023. okt. 25. szerda 15:22 | Keszthely
Angolból, németből és oroszból is lehet majd nyelvvizsgát tenni.
| 2023. ápr. 5. szerda 17:16 | Keszthely
2022 decemberétől ECL nyelvvizsgahely lett a Vajda János Gimnázium.
| 2017. feb. 21. kedd 15:36 | Keszthely
2020-tól csak a középfokú nyelvvizsga birtokában lehet felvételizni a a felsőoktatási intézményekbe.
| 2015. szep. 4. péntek 13:35 | Keszthely
A Katedrától az egyetem épületéig nyúlnak el a keszthelyi nyelviskolában letett bizonyítványok.
| 2024. júl. 4. csütörtök 19:15 | Keszthely
130-an végeztek az idei évben, többen közülük a campuson folytatják a tanulmányaikat.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.