Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Balatoni Krónika
2015. jan. 6. kedd | Keszthely
Balatoni Krónika
Január 16-án jelenik meg a Balatoni Krónika első száma. A hírcentrummá alakult Keszthelyi Televízió kiadásában kéthetente kerül a postaládákba az ingyenes lap. A szerkesztők célja, hogy modern, áttekinthető és informatív, olvasmányos lapot készítsenek. A Balatoni Krónika kiadása többletköltséget nem okoz az önkormányzatnak, mivel a korábban támogatott Monitor Magazinnal azonos támogatást nyújtanak az azt kiadó Keszthelyi Televíziónak.

 Széleskörű információkkal, érdekes riportokkal, számos rovattal és modern szerkesztéssel fog megjelenni a Balatoni Krónika. Sámel József, a lap felelős szerkesztője azt mondja, hogy egy olyan újságot szeretnének készíteni, amit az emberek szívesen vesznek a kezükbe.
"A törekvéseink központjában az szerepel, hogy az újság hírei mellett a híreknek a hátterét is feldolgozzuk, tehát információkat nyújtsunk, ugyanakkor pedig a hátteret is bemutassuk, hogy mi áll egy adott döntés, egy adott hír mögött." - fogalmazta meg Sámel József.

A lapban olyan írásokat kívánnak közölni, melyekből tájékozódni lehet a város életéről, s olyan riportokat, melyek által érdekes embereket, történéseket lehet megismerni. Ennek érdekében számos rovat jelenik meg a lapban.
A Balatoni Krónikát az idén harminc éves Keszthelyi Televízió adja ki, mely már megállapodást kötött a nyomdával, és a terjesztő céggel.
"Egy tizenhat oldalas újságról van szó, 12 ezer példánnyal indulunk. A térségbeli települések, önkormányzatok, egyre többen érdeklődnek már a lap iránt, úgyhogy a terveink szerint ez idén nyáron már 15 ezer példányban jelenhet meg ." - mondja dr. Molnár András a lapot kiadó televízió ügyvezető főszerkesztője.

Az új lap kiadásáról a tárgyalások, az előkészületek már múlt év tavaszán megkezdődtek. Tavaly novemberben a képviselő-testület meghozta a döntést, miszerint a hírcentrummá alakuló Keszthelyi Televíziót bízza meg a lap kiadásával. Az újság többletköltséget nem okoz az önkormányzatnak.
Ruzsics Ferenc polgármester elmondta: "a Monitor Magazinnak szánt eddigi pénzeszközzel a Keszthelyi Televíziót támogatjuk. Ezt a támogatást a Balatoni Krónika kiadására kell fordítania a televíziónak."

A szerkesztők szeretnék a lap készítésébe bevonni a lakosságot is, ezért várják a véleményeket, vagy akár fotókat, írásokat. Az ingyenes információs lap január 16-án kerül a postaládákba.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2023. júl. 7. péntek 16:08 | Keszthely
Megújult arculattal jelentkezett a Balatoni Krónika, Keszthely információs magazinja.
| 2023. nov. 15. szerda 12:20 | Keszthely
A Kádár-korszak balatoni nyaraiba kalauzolták el a könyvtár közönségét.
| 2015. szep. 16. szerda 16:07 | Keszthely
250 ezer forinttal támogatta a Keszthelyi Kórház alapítványát a jubiláló Szuperinfó.
| 2014. júl. 23. szerda 14:07 | Keszthely
Széles könyv és újságválasztékkal kezdte meg az idei szezonját a Strandkönyvtár.
| 2024. ápr. 3. szerda 19:15 | Keszthely
Modernebb és gyorsabb lett a weboldal.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Sporttárs
06:31
Zalai krónika
06:46
Savaria Filmfesztivál
07:00
Híradó
07:45
Savaria Filmfesztivál
08:37
Savaria Filmfesztivál
09:00
Sporttárs
09:31
Zalai krónika
09:46
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.