Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Ciklusértékelő és köszönet
2019. aug. 23. péntek | Keszthely
Ciklusértékelő és köszönet
Köszönetet mondott a lakóknak a támogatásért Nagy Bálint, a Zámor városrész önkormányzati képviselője. A ciklus utolsó lakossági fórumán beszámolt mindazokról a fejlesztésekről, amelyek az elmúlt 5 évben megvalósultak és szót ejtett azokról a jelenleg is fennálló problémákról, amelyeket a következő ciklusban kell majd megoldani.

Az elmúlt öt évben számos fejlesztést sikerült megvalósítani a Libás strandon. A fürdőhely visszakerült az önkormányzat üzemeltetésébe, ez tette lehetővé a beruházásokat. A Gyenesdiás felőli bejáratnál parkolót alakítottak ki, emellett fákat ültettek, valamint a komfortot elősegítő infrastrukturális fejlesztéseket hajtottak végre. Fontos lépés volt a csapadékvíz-elvezetés problémájának megoldásában, hogy a DRV-vel együttműködve duplájára növelték a regionális szennyvízvezeték kapacitását. Mindezek mellett közösségi tereket újítottak fel és fákat is ültettek.

„Folyamatosan tartottuk, tartottam a lakókkal a kapcsolatot, azokkal a civil szervezetekkel, amelyek a városrészben működnek, tartottuk a kapcsolatot. Én ezt tudom javasolni minden önkormányzati képviselőnek, hiszen ez a munka egyrészt ad egy határozottságot és magabiztosságot az adott városrész önkormányzati képviselőjének, hiszen valóban olyan ügyeket tud képviselni a képviselőtestületi munkában, amelyekről jól tudja, hogy az adott településrésznek, az ott lakó embereknek a legfontosabb problémáinak a megoldását szolgálja. Másrészt pedig olyan fejlesztéseket tudtunk megvalósítani szép számmal az elmúlt öt évben itt Zámorban is, amelyre mondhatom, hogy az elmúlt esetleg évtizedekben is igaz az, hogy nem volt megoldás.” - mondta Nagy Bálint az 5. sz. választókerület önkormányzati képviselője.

A Zámor városrész önkormányzati képviselője az utolsó lakossági fórumot tartotta ebben a ciklusban. A barátok Asztalánál megköszönte a lakók támogatását, és elmondta, a választásokig hátra lévő 1,5 hónap is munkával fog telni. A városrészben élők kérésére a következő hetekben 3 fekvőrendőrt helyeznek ki a Móra Ferenc, Zámor és Apát utcákban. Emellett kérésként felmerült a csapadék-és belvízelvezető rendszer további bővítése, valamint egy horgászcsónak kikötő létesítése is. Szó esett a Libás strandnál lévő parkolóhelyek számának növeléséről is. Elhangzott, mivel a fürdőhely egyre népszerűbb, több parkolóhelyre van szükség, ezt ligetes formában, fák kivágása nélkül szeretnék megoldani.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. már. 1. péntek 17:47 | Keszthely
A találkozót a Keszthely-Kertvárosért Egyesület szervezte.
| 2023. okt. 30. hétfő 14:42 | Keszthely
Közösségi teret alakítanak ki, növényeket ültetnek, megújul a burkolat és padokat is telepítenek.
| 2023. szep. 6. szerda 16:08 | Keszthely
A Helyi Építési Szabályzat módosítása miatt tartottak településrendezési lakossági fórumot.
| 2023. aug. 30. szerda 16:23 | Keszthely
Az Építési Szabályzatról és Szabályozási Tervről szóló rendelet módosítása miatt hirdették meg a fórumot.
| 2022. szep. 16. péntek 10:37 | Cserszegtomaj
Tiltakoznak a lakók Cserszegtomajon a tervezett fakivágások miatt.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.