Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Légy példakép!
2019. okt. 7. hétfő | Keszthely
Légy példakép!
Ebben az évben is sportolásra, egészséges életmódra és a közösség fontosságára hívta fel a figyelmet a hét végén megrendezett Légy példakép!elnevezésű kerékpáros program. A szervezők célja megvalósult: minden évben nő a csatlakozók száma, szombaton közel kétszázan pattantak kerékpárra.

Lezártak egy nagy  területet a Keszthely és Gyenesdiás között lévő bevásárló centrum parkolójában . Biztosítva a Légy példakép elnevezésű program részvevőinek a helyet és a biztonságot. Színes kavalkád, és rengeteg kerékpár  fogadta a vásárlókat. Ott gyülekeztek a bicajosok.Nagy Bálint Keszthely város alpolgármestere köszöntötte a sportprogram részt vevőit  hangsúlyozva annak szerepét.

"Minden olyan rendezvény jó ami a közösséget összehozza. Ezek a sportrendezvények,ezek a kültéri sport rendezvények, a futás a kerékpározás azért nagyon fontos mert egyrészt Keszthely és térsége olyan földrajzi környezetben helyezkedik el ahol vétek lenne nem kihasználni azt a szépséget ami körül vesz minket,másrészt pedig azért mert egy olyan közösségi rendezvényről van szó ami valóban élénkíti Keszthely közösségi életét."- emelte ki az alpolgármester.

Százhetven kerékpáros választotta hét végi szabadidős programnak a kerekezést. Hetedik  alkalommal rendezték meg a Légy példakép elnevezésű túrát.

"A cél az egyértelmű:Együtt legyünk,jól érezzük magunkat,sportoljunk,beszélgessünk. S a hátam mögött látható a tömeg. Érezzék jól magukat az emberek."- mondta Horváth Imre főszervező.

Intézmények ,családok , a túrázás,biciklizés szerelmesei vettek részt a kerékpáros programon. Ismerősként találkoztak csapatok, egyéni túrázók.

"Amióta van a rendezvény minden évben jövök mert fontosnak tartom a biciklizést, alapban is sokat sportolok. Ha van lehetőségem a Balatont is minden évben megkerülöm."- mondta el a Sümegcsehiből érkezett Piros Balázs.

 Kiss László esperes áldotta meg a kerékpáros túra résztvevőit akik bringára pattantak és rendőri biztosítás mellett kerekeztek a kerékpárútig, hogy ott folytassák útjukat Balatongyörökre,a Szépkilátóhoz. A kétszer 9 km-es túrának az  idő is kedvezett.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

| 2024. ápr. 17. szerda 19:15 | Balatongyörök
Hét balatongyöröki pincészet kínálta a hétvégén saját, tájjellegű borait a “Tavaszi Becehegyi Bortúra” borkóstoló keretében.
| 2024. már. 18. hétfő 19:15 | Vonyarcvashegy
Az esős időjárás miatt az átlagosnál kevesebb túrázó húzott bakancsot.
| 2024. már. 5. kedd 19:15 | Keszthely
Szakmai tanácskozást követően megtekintették Keszthely látnivalóit.
| 2024. már. 5. kedd 19:15 | Gyenesdiás
Az erdész szakma iránt érdeklődőket várták a Nagymezőre.
| 2024. jan. 30. kedd 16:52 | Keszthelyi-hegység
A Keszthelyi-hegység kedvelt helyszín a túrázók körében.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.