Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Szépítsd a HŐST!
2020. ápr. 29. szerda | Keszthely
Szépítsd a HŐST!
Kedvezményesen fogadják a vírushelyzet után a szolgáltatók a hétköznapok hőseit. A Szépítsd a HŐST! mozgalomba folyamatosan várják a vállalkozók jelentkezését, akiknek minimum 50%-os kedvezményt kell biztosítaniuk az általuk kiválasztott hősök számára. A kezdeményezéshez egy keszthelyi fodrászat is csatlakozott már.

A koronavírus-járvány miatt továbbra is ajánlott az otthonmaradás, azonban számtalan olyan munkakör van, amit nem lehet az úgynevezett home officeban elvégezni. Az egészségügyi dolgozók mellett nap mint nap bejárnak munkahelyükre a rendvédelmi szervek munkatársai, a bolti dolgozók, tűzoltók, takarítók, postások és többek között a futárok is. A hétköznapi hősök névvel illetett segítőknek egyre többen szeretnék hálájukat kifejezni.

Márciusban valósult meg a Szépítsd a HŐST! mozgalom. A kezdeményezés honlapját Szálkai Hajnalka szépségipari szakember ötlete alapján Bogdán Dávid valósította meg. A weboldal arra szolgál, hogy összegyűjtse azokat az elsősorban szépségipari szolgáltatókat, akik támogatnák a hétköznapi hősöket.

„Egy pár perc regisztrációval mindenki a saját felületét létrehozza. Elérhetőségeket, hol található meg, ugye az ország egész pontjáról vannak jelentkezők. Fel tud képeket tölteni a munkájáról, a szalonjáról, megjelennek a felajánlások. Minimum 50%-nak kell lennie akár 100%-ig. Oda fel tudja személyre szabottan, egyénileg tenni, hogy ő mire ad felajánlást, esetleg bizonyos szolgáltatásokra is, és azokra hány százalékot ad. Így jön létre ugye egy személyes oldal.” - ismertette az ötletgazda.

A kezdeményezéshez rengetegen csatlakoztak az elmúlt másfél hónapban. Köztük egy keszthelyi fodrászat is úgy döntött, hogy szeretné támogatni a hétköznapi hősöket. Bár jelenleg a járvány miatt biztonsági okokból határozatlan ideig zárva tart, az újranyitástól kezdve kedvezménnyel várják az egészségügyi dolgozókat, tűzoltókat, mentőket és vasutasokat is.

„A Szépítsd a HŐST! programhoz azért csatlakoztam, mert szeretném támogatni 50% kedvezménnyel a hősöket a fodrászszolgáltatásaimból, amelyet 2020. november 30-ig vehetnek nálam igénybe előzetes bejelentkezés alapján és nagyon sok szeretettel várlak titeket.” - osztotta meg Zsiborács Enikő fodrász.

A Szépítsd a HŐST! oldalon bárki regisztrálhat. Az eleinte alapszolgáltatásokkal, mint a manikűr-pedikűr, műkörömépítés, kozmetika, fodrászat, masszázs mellett folyamatosan bővül a kínálat. Legutóbb egy szállodától kaptak megkeresést, akik pihenést ajánlottak fel. A szolgáltatásokat a veszélyhelyzet lejárta után lehet igénybe venni.

„Ez én úgy gondolom, hogy ez a bizalom kérdése. Úgyhogy mindenki saját maga ellenőrzi, kontrollálja ezt az egész dolgot. Ez olyan szempontból is egy lehetőséget ad vagy egy pluszt a szépészeti szektorban dolgozóknak, hogy őket megismerhetik ezen az oldalon keresztül. Lehet, hogy kedvezményesen ad most egy hajvágást vagy manikűrt, de ugye itt minimális az anyagköltség, de ezáltal ő akár már új vendégeket is tud fogadni. Indulásnál akár neki, ha kedvezményesen is, de van egy induló vendéglétszáma." - tette hozzá Szálkai Hajnalka.

A szolgáltatók névsora a vírushelyzet alakulásától függ, az előzetes tervek szerint május második hetétől lesz elérhető.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2020. ápr. 23. csütörtök 22:28 | Keszthely
Keszthelyen is egyre többen csatlakoznak az Olaszországból indult kezdeményezéshez.
| 2014. okt. 6. hétfő 15:55 | Cserszegtomaj
Az időseket ünnepelték Cserszegtomajon.
| 2021. dec. 10. péntek 16:30 | Keszthely
Jelenleg 731 aktív fertőzöttről tud a keszthelyi Polgármesteri Hivatal.
| 2021. szep. 13. hétfő 14:57 | Keszthely
Az elmúlt másfél év hatalmas terheket rótt a mentőkre, így nagy öröm volt kötetlenül együtt lenni.
| 2021. aug. 17. kedd 15:54 | Zalaegerszeg
Egész nyáron fogadják az oltóhelyek a fiatalokat, így továbbra is folyamatosan lehet időpontot foglalni.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.