Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Kultúra / Jótékonysági koncert a Keresztapa filmzenéjével
2024. jan. 23. kedd | Keszthely
Jótékonysági koncert a Keresztapa filmzenéjével
A program kettős célja az intézmény alapítványának támogatása, azon keresztül a szakmai programok növelése. Másodsorban az estét köszönetnyilvánításnak is szánták az intézményt eddig is támogató partnereknek.

A jótékonysági koncert meghívott vendége a Chanson Brass zenekar volt.  Az együttes elsődleges célja a hagyományos rézfúvósötös zeneirodalmának minél szélesebb körben történő bemutatása. Keszthelyi koncertjüket a társadalmi szerepvállalásuk részének tekintik, amit rendkívül fontosnak tartanak.

„Együttesünket igazából a jótékonyság vezérelte, azon belül, hogy a Keszthelyi Közgazdasági Szakképzési Alapítvány keretein tudunk most fellépni. Az alapítványnak köszönhetően kialakult egy jó együttműködés, és itt talán leginkább motiváló tényező az most a szakképzés iránti igény, és annak a motivációja jelentette együttesünk számára, még ha mi most ezt a hangjegyek világán keresztül is mutatjuk be elsősorban.” - nyilatkozta Balázs Gábor, a Chanson Brass ötletgazdája.

A koncerten köszöntőt mondott Páhi Sándorné Szalai Éva, igazgató. Beszédében elmondta, sikeres évet zárt az intézmény. 2023-ban 86 tanuló részesült elismerésben országos- területi- tanulmányi- illetve sportversenyen elért helyezéséért. Mindezt a Keszthelyi Közgazdasági Szakképzésért Alapítványon keresztül tudták támogatni, aminek már majdnem 30 éves történelme van.

„1995-ben jött létre az iskola alapítványa, a Keszthelyi Közgazdasági Szakképzésért, aminek az elsődleges célja az volt, hogy a diákokat támogassa. Szülői kezdeményezésre jött létre, köszönthetjük itt a koncertünkön a szülői támogatókat is, de most már a fő feladatokat az iskola oktatói látják el, és az iskola oktatói kezelik az egész pályázati munkát, az alapítvány munkáját, és így a tehetséges diákok támogatását is.”

A koncert nyitott volt, bárkit szívesen fogadtak. Dr. Horváth István minden környező iskolával jó kapcsolatot ápol. Lehetőségeihez képest bármilyen hasonló eseményre elmegy és támogatja a célokat.

„Én azt gondolom, hogy a társadalmi felelősségvállalásnak egy fontos része, hogy akinek módja van, az segítsen. Különösen olyan célokban, hogy egy iskolai alapítványon keresztül diákokat, a diákoknak a munkáját az előmenetelét segítsük.”

A koncert osztatlan sikert aratott a nézők között. A hagyományteremtési céllal létrejött programmal az intézmény köszönetét fejezte ki a duális partnerek, a civil szervezetek és a szülők irányába, akik egész évben támogatják a diákokat és az iskolát.

Pelikán Péter - Keszthelyi TV

| 2023. máj. 2. kedd 17:57 | Alsópáhok
Az udvari játékok fejlesztésére szánják az est bevételét.
| 2021. szep. 29. szerda 17:05 | Balatongyörök
A programon az óvodások játékaihoz és kirándulásaikhoz lehetett hozzájárulni.
| 2016. máj. 5. csütörtök 14:36 | Keszthely
Közel ötven kilométert futnak a résztvevők a koraszülöttekért.
| 2024. júl. 8. hétfő 19:15 | Keszthelly
Három napon át vonzott tömegeket a Nyugat-Balaton legnagyobb fesztiválja.
| 2024. júl. 4. csütörtök 19:15 | Keszthely
A város és egyben a térség legnagyobb szabású fesztiváljára több ezer vendéget várnak.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
07:15
Keszthelyi Szemmel
07:45
Diagnózis
08:17
Természetvédelem határok nélkül
08:40
Hargita TV
09:00
Egy csipetnyi szó
09:31
Hargita TV
10:00
Híradó
10:45
Diagnózis
11:17
Természetvédelem határok nélkül
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.