Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Úszó- és trükkverseny két- és négylábúaknak
2022. júl. 18. hétfő | Keszthely
Úszó- és trükkverseny két- és négylábúaknak
Dog Beach Festre várták a kutyákat és gazdáikat szombaton. A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertbe az ország számos pontjáról érkeztek vendégek. Az eseménynek az időjárás is kedvezett, igazi strandidőben szórakozhattak a kutyások. A programok mellett kitelepülőkkel és tanácsadókkal is lehetett találkozni.

Kutyák és gazdáik is nagy lelkesedéssel mérették meg magukat az úszóversenyen. A vetélkedőn több kategóriában lehetett indulni, a legkisebbek és a legnagyobbak is kipróbálhatták magukat. A kutyák többsége lelkesen úszott, láthatóan élvezték a játékot.

„Mi itt lakunk Keszthelyen, és már többször jártunk itt. Nagy meglepetésünkre szolgál, hogy nagyon jó itt a hangulat, és szép maga a rész. Az elkülönítések, hogy van játszótér, vannak VIP részlegek, lehet venni mindenféle finomságot a kutyának vagy ruhácskát vagy éppen nyakörvet.” - mondta egy résztvevő, Zsalakovics Ágnes.

A kutyák feltalálták magukat a strandon. Volt aki gazdáival pihent a napágyakon, mások szaladgáltak, játszottak. Az akadálypályán trükkversenyt is szerveztek. A négylábúak kiválóan teljesítettek, jutalomfalattal vagy játékkal motiválták őket a gazdáik. Voltak olyanok, akik konkrét céllal érkeztek a rendezvényre.

„Mi elsősorban azért jöttünk volna, mert szerettünk volna futóhámot venni a kutyának, mert már futunk egy ideje, csak nem volt hozzá eddig megfelelő felszerelés. Ez most itt egy remek alkalom volt, hogy fel lehessen próbálni a dolgokat, mert azért a kutyának nem igazán mindegy, hogy miben jön-megy, miben fut, mert megterhelő a mozgás, engem is húz.” - tette hozzá egy másik résztvevő, Tóth Zsófia.

A kutyás park egész nyáron nyitva van, de időről időre programokat is szerveznek. A létesítmény mára már közösségi helyként is működik, de a szervezők a strandolás mellett szórakozási lehetőséget és hasznos programokat is szeretnének kínálni az ide látogatóknak.

„Most van a legjobb idő, tehát nyár közepe van, kánikula van, ilyenkor lehet például kutya úszóversenyt rendezni. Illetve szeretnénk egy picit azért feldobni, hogy ne csak strandolni jöjjenek az emberek, hanem valami aktivitásban is vegyenek részt. Egyébként amellett, hogy ilyen aktivitások, programok vannak, nagyon sok olyan partnerünk jött ki, aki tanácsadással is foglalkozik.” - tájékoztatott Sziládi-Kovács Tibor, a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert üzemeltetője.

A kutyás park egész nyáron várja a vendégeket, és további programokat is terveznek. A szezon végén egy hasonló nagy rendezvényt szeretnének megvalósítani.         

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2020. nov. 2. hétfő 16:08 | Keszthely
Meleg italokkal és tökfaragással készültek a házigazdák a Kutyás Park és Piknikkert halloween-i napjára.
| 2024. aug. 29. csütörtök 19:15 | Keszthely
A programsorozat zárásán a dicsőség mellett sportutalvánnyal is gazdagodtak a sportolók és a város.
| 2024. júl. 24. szerda 19:15 | Keszthely
A strandon is vigyázzunk értékeinkre – hívja fel a figyelmet a rendőrség.
| 2024. júl. 23. kedd 19:15 | Keszthely
41 strandon zajlik idén a Balaton Fejlesztési Tanács által támogatott sorozat.
| 2024. júl. 19. péntek 19:15 | Gyenesdiás
Vendég polgárörök kezdték meg szolgálatukat a gyenesdiási strandokon.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Savaria Filmfesztivál
06:56
Savaria Filmfesztivál
07:00
Savaria Filmfesztivál
08:00
08:30
Határtalan
09:00
Savaria Filmfesztivál
09:56
Savaria Filmfesztivál
10:00
Savaria Filmfesztivál
11:00
11:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.