Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Augusztus 20-án rajtol az István, a király Kupa
2022. aug. 4. csütörtök | Keszthely
Augusztus 20-án rajtol az István, a király Kupa
Budapesti újságírók vitorláztak a Balatonon. A Keszthelyi Túravitrolás Club az augusztus 20-i futamát, az István, a király Kupát népszerűsítette. A fővárosi zsurnaliszták már másodszor kóstolhattak bele a vitorlázásba, a tavalyi résztvevők mellett idén újak is érkeztek. A kupára több mint 200 nevezőt várnak a szervezők.

A társaság csapatokra bontva szállt fel a vitorlásokra. A sajtó képviselőit természetesen képzett kapitányok, a klub tagjai vitték ki a Balatonra. Az István, a király Kupa az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csak a környéken, de az országos médiában is írnak róla. A sajtónapra pedig kifejezetten nagy örömmel érkeztek az újságírók.

„Most vagyok itt először, de a hírét már hallottam ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. Vágytam kifejezetten arra, hogy egyszer én is itt lehessek, és ez most megadatott. nagyon örülök neki.” - mondta az egyik résztvevő, Popovics Gizella.

A sajtóvitorlázás ötletét egy kommunikációs cég hozta el Keszthelyre. A cél az volt, hogy széles körben ismertté tegyék a túravitorlás klub versenyeit. A programot tavaly szervezték meg először nagy sikerrel. A városba közéleti, gazdasági, női és más magazinok zsurnalisztái látogattak el egy jó hangulatú délutánra.

„Mi azt vesszük észre, hogy egyre többen és többen érdeklődnek iránta. Keszthely felkerül a térképre szerintem ezáltal, és nekünk ez célunk. Nagyon jó kapcsolatunk van Péterékkel, mindenképpen támogatni szeretnénk ezt, hogy a nyugati part is egyre jobban bekerüljön a köztudatba, és a vitorlás élet tovább fejlődjön és növekedjen.” - tájékoztatott Knapcsek Katalin, kommunikációs szakember.

Az idei István, a király Kupán minden eddiginél több versenyzőre számítanak a szervezők. A cél, hogy augusztus 20-án több mint 100 hajó rajtoljon a Keszthelyi-öbölből. A futam csaknem 40 éves múltra tekint vissza, de az elmúlt 4 évben indult igazi fejlődésnek. A szervezők szerint minden esély megvan arra, hogy a Balaton meghatározó versenyévé nője ki magát.     

„Tavaly felmerült az az igény a sajtó részéről, hogy tudósítanának erről megismertetnék a közönséget azzal, hogy mi zajlik itt ezen a napon. Úgyhogy a tavalyi éven már megrendeztük ezt a verseny előtti sajtónapunkat. meghívjuk a sajtót, ahogy benneteket is, és egy kis fogadás keretében utána van lehetőség arra, hogy vitorlázzunk egy jót.” - emelte ki Gárdos Péter, a Keszthelyi Túravitorlás Club elnöke.

A Keszthelyi Túravitorlás Club vezetése az újságírókat vendégül is látta a klubházban. Sajttállal és italokkal készültek a média képviselőinek.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2018. már. 15. csütörtök 17:30 | Zalaegerszeg
Zalában példaértékű az újságírókkal folytatott közös munka – hangzott el a megyei ünnepségen.
| 2015. aug. 7. péntek 08:25 | Keszthely
Az eddig Keszthelyen szolgáló Sznopek Veronika lett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
| 2024. júl. 19. péntek 19:15 | Keszthely
Címvédés volt a Kékszalagon. Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. tókerülő versenyen.
| 2024. jún. 20. csütörtök 19:15 | Keszthely
Általános iskolásokkal ismertették meg a vitorlázás és a Balaton szépségeit.
| 2024. ápr. 30. kedd 19:15 | Keszthely
9 futam eredményeiért izgulhattak a vitorások szerelmesei
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.