Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Félbeszakadt a szezonzáró meccs
2022. nov. 8. kedd | Keszthely
Félbeszakadt a szezonzáró meccs
Szombaton játszotta őszi szezonzáró meccsét a Keszthelyi Haladás. A mérkőzés ugyan győzelmet hozott a hazai csapat számára, ám az események nem úgy alakultak, ahogy azt a játékosok várták. A bajnokság a tavasszal folytatódik.

A foghíjas Baki SE csapatát látta vendégül a Keszthelyi Haladás. A bakiak gárdája csak hét játékossal tudott kiállni, pedig mindkét csapat célja az volt, hogy a tavaszt a kieső helytől minél távolabb kezdjék meg. A létszámbeli különbség gyorsan meg is mutatkozott, már a második percben vezetést szerzett a Hali. A teljes szezont nézne, nem volt ilyen könnyű a nagy múltú keszthelyi klubnak. "Vegyes érzelmekkel, de jó szezont zártunk. Én azt gondolom, hogy a csapatteljesítményből kiindulva lehetett volna egy picit talán eredményesebb, de egy jó felkészültség után a tavaszt úgy fogjuk várni, hogy mindenképpen egy jobb eredménnyel próbáljunk zárni" - mondta Páncsics István alelnök.

A Keszthelyi Haladás pályája a tervek szerint megszűnik, a jövőben az egyetemi pályán folytatják a labdarúgást. A költözés megkezdődött, az első beruházások is megtörténtek. TAO támogatással és saját forrásból felújították a gyepet, az öntözőrendszert, labadafogó hálót telepítettek és kerítést is építettek.

A Haladás hosszú távú céljai között szerepel a magasabb osztályba kerülés is. Ezt segíti, hogy a Keszthelyi Haladásnak jó az utánpótlása, rengeteg gyerek érdeklődik a futball iránt. Az U19 korosztály is most zárta félévi szezonját az ősz elején visszakerült vezetőedzővel. "Attól függetlenül, hogy a mi csapatunkban szinte csak fiatalok játszanak, az ellenfél csapataiban játszott 99 %-ban 5 túlkoros, és ettől függetlenül nagyon szép eredménnyel zártuk ezt a félévet. Jelen pillanatban az első helyen vagyunk, és most még két mérkőzés van az ellenlábasainknak. Hogyha ott úgy alakulnak az eredmények, akkor mindenféleképp elsők leszünk az őszi bajnokság végén" - nyilatkozta Lajtai Roland vezetőedző.

Nem csak az ellenfél létszáma, hanem a játékidő sem volt teljes az idei utolsó mérkőzésen. A vendégek egyik játékosa megsérült, így a csapatlétszám a minimális alá csökkent. A játékvezető 5:1-es végeredménnyel félbeszakította a mérkőzést. A Haladás első tavaszi mérkőzése március 4-én lesz, hazai pályán a Letenye ellen.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

| 2022. szep. 5. hétfő 15:09 | Keszthely
A Kicsi Falka kutyás közösség szervezett szezonzáró programot a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertbe.
| 2017. okt. 13. péntek 12:57 | Szigliget
A balatoni halak és a térségi borok népszerűsítését tűzte ki célul a szezonzáró rendezvény.
| 2014. szep. 30. kedd 10:11 | Keszthely
Sokakat vonzottak a hétvégi hagyományos Keszthelyi Szüret és szezonzáró programjai a Fő térre.
| 2013. szep. 16. hétfő 16:54 | Vonyarcvashegy
A határon túli testvértelepülésekkel ülték meg a szezonzáró ünnepséget a településen.
| 2024. ápr. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Sok hívő ünnepelt a plébánossal, aki 2010 óta szolgál Keszthelyen.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.