Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Világklasszisok a mezőnyben
2018. jún. 8. péntek | Keszthely
Világklasszisok a mezőnyben
Több világklasszis mérkőzik meg egymással a holnap induló Keszthely Triathlonon. Sajtótájékoztatón mutatták be a szervezők a nagy esélyeseket. A középtáv mezőnye holnap 8 órakor veti magát a Balaton vízébe. A nagy futam mellett rövid távú, éjszakai és gyermekversenyt is rendeznek a hétvégén.

Évről-évre egyre népesebb mezőnyt és egyre több világklasszist vonultat fel a Keszthely Triathlon. A szakértők szerint hazánk legnagyobb középtávú versenye már több éve európai színvonalú. A versenyre idén 19 ország, 3000 résztvevőjét várják.

Érdekes és esélyes külföldi, valamint hazai versenyzők mutatkoztak be a verseny előtti napon a Festetics kastélyban.  Radka Vodičková  fél évvel gyermeke születése után jött el versenyezni Keszthelyre. A cseh triatlonista elmondta, hogy most már több családtagjával érkezik a versenyekre, akik vállalják a bébiszitteri teendőket. Hozzátette: jó formában érzi magát.

A verseny egyik nagy esélyese Thomas Steger. Az osztrák fiatalember elmondta, hogy nagyon szereti a dombos pályákat, ezért sokat vár a keszthelyi viadaltól. Érdekesség, hogy szintén profi triatlonista barátnője is indul a versenyen. Thomas Steger nagy ellenfele lehet Badar Gergő. A tiszakécskei sportoló már negyedik alkalommal jött el Keszthelyre. Azt mondta, ha jól sikerül az úszás, akkor esélye lehet a dobogóra kerülni. Úgy fogalmazott, hogy még az országos bajnokságánál is fontosabb neki a Keszthely Triathlon.

„Volt egy pár évem, amikor sikerült fejbe kicsit beszakadni és mindig valahogy ez a verseny hozott vissza az élők sorába. Valószínű, hogy ezért is áll hozzám ilyen közel ez a verseny. Idén is történt egy ilyen dolog, úgyhogy most nagyon összeszedettként jöttem ide, ezért is szeretném, ha jól sikerülne ez a verseny” - nyilatkozta a sportoló. 

A sajtótájékoztatón jelen volt még két világklasszis hazai sportolónő. Csomor Erikát a magyar triatlonsport nagyasszonyaként emlegetik, Poór Brigittát pedig a tereptriatlon királynőjeként mutatták be a kastélyban. A szervezők elmondták, hogy nagy öröm számukra, hogy Keszthely ötödik alkalommal ad helyet a versenynek. Viczián Gábor, főszervező hangsúlyozta, hogy igyekeztek minden lakossal tudatni, hogy milyen forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén. Erről további részletek a Keszthely Triathlon honlapján olvashatóak.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2024. jún. 6. csütörtök 19:15 | Keszthely
Most szervezik a Keszthely Triathlont.
| 2024. jún. 6. csütörtök 19:15 | Keszthely
A Keszthely Triathlon szervezői most szembesültek az esettel.
| 2023. jún. 12. hétfő 13:46 | Keszthely
Hazai és külföldi versenyzők is rajthoz álltak, a leggyorsabb 3 óra 51 percceel teljesítette a távot.
| 2022. nov. 2. szerda 15:44 | Keszthely
A szervezők már meghirdették a versenyt, nevezni november 9-től lehet.
| 2019. jún. 17. hétfő 13:27 | Keszthely
A szombati középtávú verseny egyben országos bajnoki futam is volt.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.