Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Utánpótlás mustra
2018. feb. 27. kedd | Keszthely
Utánpótlás mustra
Nyolc csapat részvételével szervezett teremlabdarúgó tornát vasárnap a Keszthelyi Haladás FC. A program célja, hogy az U-12-es korosztály játékosai összemérjék egymással a tudásukat, és tapasztalatot szerezzenek a csapatok fejlettségi szintjéről. A tornán a dunántúli csapatok mellett az FC Budapest is részt vett.

Három góllal sikerült a tihanyi csapatnak győzedelmeskednie a siófokiak felett, és ezzel tovább is jutott. A keszthelyi Haladás Sport Club az ország utánpótlás csapatainak szervezett teremtornát, amelyre nyolc klub nevezett. A gyerekek nagyon büszkék voltak a győzelmükre.  

„Szerintem nagyon jól éreztem magam. Először vezetett az ellenfél, de aztán vissza tudtunk támadni, és ezért meg tudtuk nyerni a meccset.” - mondta Zab Marcell, a Tihany FC játékosa.

A keszthelyi klub minden évben szervez teremtornát a Csány-Szendrey iskolában. Ez egyfajta mustra is, ahol a csapatok felmérhetik egymás tudását és fejlődését. A gyerekek több fordulóban mérik össze a teljesítményüket, a legjobb csapat pedig éremmel és kupával is gazdagodik. A torna jó alkalom a tapasztalatgyűjtésre is.                

„Van minden csapatban, szokás szerint, ahogy szoktam nézni, mindenhol vannak nagyon ügyes játékosok. Nagyon tetszik például a tihanyi csapat, a hazai csapatban is van egy-két nagyon jó játékos. Szerintem egy nagyon színvonalas és nagyon klassz kis torna, amin most itt vagyunk.” - emelte ki Czuk Henrik, az FC Budapest vezetője.

A szervezők egy meglepetéssel is készültek a gyerekeknek. Kvárta Mátyás, országos bajnok freestyle focista mutatta be tudományát a két meccs közötti szünetben. A produkció után a gyerekeknek meg is tanított néhány trükköt. A pályán az U-12-esek mérték össze a tudásukat, és térképezték fel a többi csapat erősségeit és gyengeségeit is.

„A célja egy utánpótlás labdarúgásnak mindig szerintem az, hogy megismerjük, hogy a gyerekek hol is tartanak az adott évben, az adott csapatok ellen. Sikerült egy pesti cég segítségével megrendeznünk egy tornát, amibe a szülők is rengeteg segítséget adnak, és bízom benne, hogy mindenki jól érzi magát.” - tájékoztatott Nagy Richárd, a torna főszervezője, a Keszthehyi Haladás SC edzője.

A tornán az FC Budapest csapatának sikerült győzedelmeskednie. Őket követték a tihanyiak, a dobogó harmadik fokára pedig Siófok állhatott fel. A keszthelyieknek szoros küzdelemben a hatodik helyet sikerült megszerezniük.                       

Regman Karola - Keszthelyi TV                       

| 2023. jan. 10. kedd 15:21 | Keszthely
Az eseményen 24 csapat mérkőzött egymással, a torna tétje 200 ezer forint volt.
| 2018. feb. 6. kedd 15:39 | Keszthely
A környező települések amatőr focicsapatainak szerveztek jótékonysági teremtornát vasárnap.
| 2016. feb. 15. hétfő 14:46 | Alsópáhok
Most rúgták utoljára a labdát a régi padlón az Alsópáhok Környéki Teremlabdarúgó Bajnokság résztvevői.
| 2024. ápr. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Sok hívő ünnepelt a plébánossal, aki 2010 óta szolgál Keszthelyen.
| 2022. nov. 8. kedd 17:35 | Keszthely
Szombaton játszotta őszi szezonzáró meccsét a Keszthelyi Haladás.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.