Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / "Brüsszel célja az Európai Egyesült Államok létrehozása"
2017. máj. 23. kedd | Keszthely
"Brüsszel célja az Európai Egyesült Államok létrehozása"
„Magyarország kormánya nem az Európai Unióval szemben küzd, sőt, egy erősebb Európai Unió tagjaként kívánja látni magát” – jelentette ki Kövér László Keszthelyen. A tegnap estet tartott lakossági fórumon az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta a Nemzeti Konzultáció kitöltésével a magyar emberek politikai és erkölcsi támogatást nyújtanak a kormány számára a központosításra irányuló brüsszeli tervekkel szemben.

„A közös energiapiacra vonatkozó irányelvek és a kötelező kvótarendszer az európai keresztény kultúrát veszélyezteti” - hangsúlyozta a házelnök a fórumot megelőző sajtótájékoztatón. Kövér László elmondta, a migráció a magyar állampolgárok és a jövő generáció közvetlen létét érinti, és jó példája a brüsszeli bürokraták hatáskörelvonásra vonatkozó terveinek.       

„A brüsszeli bürokraták úgy gondolják, hogy a kutya ugat, a karaván halad. Ők a maguk részéről lépésről lépésre tovább folytatják azt a lopakodó hatáskörelvonást, aminek a legnyilvánvalóbb, legfenyegetőbb és legfelháborítóbb eleme éppen a kötelező kvóták rendszerének a tagállamokra való erőltetése.” - mondta Kövér László.

A házelnök  a nagy érdeklődéssel zajló fórumon beszélt arról is, a brüsszeli bürokraták célja a kelet-közép-európai államok versenyelőnyének csökkentése. Jó példa erre az a módosítási javaslat, amelynek kapcsán a kiküldetésben dolgozó sofőröknek ugyanolyan bért írna elő Brüsszel, amilyen a nyugat-európai tagállamokban jár. Kövér László kiemelte, a brüsszeli intézkedések mögött jól felépített tervek húzódnak. 

„Az európai, bevándorlást pártoló politikusok részéről ez nem egy véletlen, nem valamiféle emberbaráti gesztus, hogy őket tömegesen a keblükre akarják ölelni. van ezzel egy politikai koncepció, van ezzel egy politikai tervük, jelesül az, hogy egy olyan Európai Egyesült Államokat kellene létrehozni, amelyiket egy brüsszeli központból lehet irányítani, elvéve a tagállamok nemzeti azonosságát, a nemzetállamok demokratikus kompetenciáit.” - emelte ki a házelnök.

Elhangzott, a több, mint másfél millió visszaküldött Nemzeti Konzultációs kérdőív azt mutatja, a magyar emberek számára fontos a nemzeti értékek, és az európai keresztény értékek védelme. Kövér László megjegyezte, ha a brüsszeli bürokraták terve teljesül, akkor az ezer év óta ismert Európa alapjaiban fog megváltozni.                    

Regman Karola - Keszthelyi TV

      

| 2018. már. 6. kedd 16:11 | Keszthely
Kövér László szerint csak a Fidesz-KDNP szegül szembe az európai egyesült államok elképzelésével.
| 2014. szep. 8. hétfő 11:02 | Keszthely
Mozgás és koordinációs készségfejlesztő elemekkel bővült a Zöldmező utcai iskola játszótere.
| 2014. már. 20. csütörtök 17:34 | Keszthely
A házelnök szerint a baloldal tényleges megújulása kellene ahhoz, hogy létrejöhessen a nemzeti minimum.
| 2024. már. 1. péntek 17:47 | Keszthely
A találkozót a Keszthely-Kertvárosért Egyesület szervezte.
| 2023. okt. 30. hétfő 14:42 | Keszthely
Közösségi teret alakítanak ki, növényeket ültetnek, megújul a burkolat és padokat is telepítenek.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.