+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / Magunkról

Köszöntjük Önt a Keszthelyi Televízió honlapján!

A Keszthelyi Televízió 1985. február 25-én, Zala megyében elsőként, az országban ötödikként kezdte meg adásait.1995. végéig a város intézményeként, 1996. januárjától Keszthely város egyszemélyes Kft-jeként, 2013 januárjától Nonprofit Kft-jeként működik. A televízió adásideje 24 óra, melyből napi 12 óra a szerkesztett műsor, a fennmaradó idő, pedig képújság szolgáltatás.

Műsoraink Keszthelyen – kábelhálózaton - 6.500 lakásban nézhetőek. 2013-tól digitális adásainkat adótoronyról az UHF 43-as csatornán sugározva a teljes Nyugat-balatoni térségben, összesen 37 településen láthatják, és így a régió meghatározó televíziójává váltunk.

Szerkesztőségünk számára legfontosabb a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információszolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása. Műsoraink fórumot teremtenek közügyekben, és lehetőséget biztosítanak az eltérő vélemények, vitatott kérdések bemutatására is.

Televíziónk különös figyelmet fordít a nemzeti és helyi kulturális örökség értékeinek bemutatására, a helyi kulturális sokszínűség megőrzésére. A Keszthelyi Televízió legfontosabb célja a jövőben is, hogy komplex egységes médiumként vállaljon szerepet a város közéletében. Műsorszerkezetében tükröztesse a polgárokat érintő kérdéseket, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatásával hivatkozási pontként szolgáljon a helyi társadalmi, gazdasági és kulturális élet területén.

A szerkesztőség az évek során szoros, napi kapcsolatot alakított ki az országos műsorszolgáltatókkal (MTVA MTI, M1, M5, DUNA TV, Hír TV, RTL KLUB, TV2, ATV), illetve a Nyugat-dunántúli helyi televíziókkal (Kanizsa TV, Zalaegerszegi TV, Lenti TV).

A továbbiakban is azon dolgozunk, hogy a nézettséget és elfogadottságot növeljük és a 38 éve működő Televíziónk, a keszthelyi közélet szerves részévé váljon. Kommunikációs eszközeinkkel a hét minden napján állunk az Önök rendelkezésére. 

Televíziónk munkatársai:

Belovári András fotográfus, social media felelős

Darabont Kristóf operatőr, vágó

Horváth Erzsébet marketingvezető

Hársfalvi Ákos felelős szerkesztő, operatőr, vágó

Hegedüs Éva felelős szerkesztő, műsorvezető

Kalapos István szerkesztő, műsorvezető

Lendvai Bianka felelős szerkesztő, műsorvezető

Marton Zalán operatőr, vágó

Németh Ákos operatőr, vágó, számítógépes grafikus

Németh Sándor szakmai vezető, operatőr, vágó, számítógépes grafikus

Pelikán Péter szerkesztő

Podlovics Péter ügyvezető

Regman Karola felelős szerkesztő

Somogyi Ákos műszaki vezető, hangmérnök

Tóth-Szalai Katalin adminisztrátor

Tóth András operatőr, vágó

Tüskés Balázs szerkesztő

 

 

Jó böngészést kívánunk minden látogatónknak!

 

 A vezető tisztségviselő adatai a „Közérdekű adatok” menüpontban olvashatók

balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus