+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / Szezon Kosár / 2020. szeptember 4.
2020. szeptember 4. péntek
Cserszegtomaji finomságok

A lehető legminimálisabb permetezéssel termeszti zöldségeit és gyümölcseit Mózerné Merics Éva . A Cserszegtomaji finomságok közt szerepelnek cukrozott és cukormentes szörpök, lekvárok, különböző növényi pástétomok és savanyúságok. Utóbbiakat fermentálva készíti el a cserszegtomaji őstermelő. A tejsavas erjedéssel készülő savanyított káposzta és cékla szinte egész évben elérhető. Ezeken kívül népszerű még a savanyított uborka, cukkini, retek, kerékrépa és csicsóka.A Hévíz-Balaton Zalai-Dombhátak LEADER Egyesület Szezon Kosár Bevásárló Közösségének termelői mutatkoznak be.

További adásaink
Szezon Kosár - 2020-09-30
Kakukkfű Porta
Itt nincs sorozatgyártás, minden úgy készül, ahogy nagymamáink csinálták annak idején - mondja a Kakukkfű Portáról Wágenhoferné Pohl Magdolna. A természetgyógyász-fitoterapeuta hetedik éve tevékenykedik Karmacson. Az egyre bővülő öreghegyi birtokon vegyszermentesen termelnek..
Szezon Kosár - 2020-09-23
Meiszner Gasztro Élmény
Karela, okra, bámia, keserű uborka - csak néhány azok közül a különleges növények közül, amik Meiszner Kati kertjében teremnek. A biokertész csak természetes trágyát használ, a saját készítésű növényi lébe például csalánt, bojtorjánt, vagy kamillát tesz, olyan..
Szezon Kosár - 2020-09-18
Rézi néni
Szörpökkel kezdte, ma már paprikakrémet, zakuszkát, savanyúságot és más feldolgozott termékeket is készít Budai László. Rézi Néni Szörpjeit tíz éve ízlelhetik azok, akik tartósítószer- és adalékanyagmentes termékekre vágynak. A mesterséges anyagok mellett..
Szezon Kosár - 2020-09-16
Stefanics Méhészet
A méhek élete egy komplex rendszer, egy nagyon csodálatos világ - vélekedik Dániel Stefanics. A Stefanics Méhészet 45 családot számlál. A gyenesdiási vándorméhész az egész Dunántúlt bejárja rovarjaival. Három éve dolgozik önállóan, tudását egy helyi..
Szezon Kosár - 2020-09-14
Korosajt Műhely
Jersey tehenei tejéből készít sajtokat Korosa András. A Korosajt Műhelyben családtagként kezelik a teheneket, akiket név szerint hívnak fejésre. Tejük kiváló minőségű, zsír- és szárazanyagtartalma miatt kifejezetten sajtkészítésre való. Az érlelt - javarészt - natúr..
Szezon Kosár - 2020-09-11
Gáspárlat Pálinkaház
Főleg gyümölcsből készíti pálinkáit Gáspár Vilmos. A Balatongyöröki Pálinkaház Kereskedelmi és Bérfőzde, vagy rövidebb nevén Gáspárlat Pálinkaházban egy aromatornyos berendezésből, háromszori lepárlás után csordulnak ki a főzetek. A jó minőségű,..
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus