+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / Mire Vágyik a Nő? / 2023. február 2.
2023. február 2. csütörtök
Andrási vad- marhahús kereskedés

Az örök kuriózum a vadhús. Hol és miként szerezhetjük be? Hogy kapcsolódik az őz pörkölthöz a dísz virág? Egy család, 2 különböző tevékenység. Ismerjék meg az Andrási családot.

További adásaink
Mire Vágyik a Nő? - 2023-05-10
Spiritualitás
Mit jelent, ha valaki spirituális tanácsadó? Kihez érdemes fordulni? Mikor jön el az a pont egy ember életében, amikor felkeres egy szakembert? Egyáltalán miben tud segíteni a tanácsadó?
Mire Vágyik a Nő? - 2023-04-25
Batthyány Wellness Kastélyszálló
Egy kastélyszálló, mely már országos hírnévnek örvend. Mitől és miben olyan különleges? Nyerjenek betekintéstennek a varázslatos helynek e titkaiba!
Mire Vágyik a Nő? - 2023-03-02
Mi kell a nőnek?
Egy rendezvénysorozat mely sorra hódítja a nőket országszerte. Pontosan miről is szól? Hogy jött létre? Kik azok a nagyszerű hölgyek akiknek köszönhető ez a projekt? Tudjanak meg mindent ha érdekli önöket, hogy mi kell a nőknek?
Mire Vágyik a Nő? - 2023-02-14
Vozár Péterné Erika
Milyen teendőkkel jár Keszthely város alpolgármesterének lenni? Hogy telnek a hétköznapok? A szabadidejében mit csinál szívesen? Vozár Péterné Erika alpolgármester mindenre választ ad nekünk.
Mire Vágyik a Nő? - 2023-01-28
Sarah Táska üzlet
Mik a 2023-as táska trendek? Milyen alkalomra milyen táska illik? Egyáltalán mik az örök színek, fazonok, márkák ? Vargáné Takács Hajnalka mindenre választ ad műsorunkban.
Mire Vágyik a Nő? - 2023-01-04
Milyen egy alpolgármester asszony élete ?
Milyen teendőkkel jár ha valaki alpolgármester? Hogy telnek a hétköznapok? A szabadidejében mit csinál szívesen ? Horváthné Makó Judit alpolgármester mindenre választ ad nekünk.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus