+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Utcai összecsapás fejszékkel, feszítővassal Keszthelyen
2023. január 4. szerda 15:38 - Keszthely
Utcai összecsapás fejszékkel, feszítővassal Keszthelyen
Fejszékkel, feszítővassal vívott utcai összecsapásba torkollt az ellenségeskedés három férfi között, a történtek miatt hamarosan bíróság előtt kell felelniük - írja a zaol.hu

Egy 34 éves keszthelyi férfi régóta haragos viszonyban volt egy 32 éves várvölgyi és egy 35 éves pölöskefői férfival. A konfliktus 2022 márciusától felerősödött, telefonon, üzenetekben kölcsönösen szidalmazták, fenyegették egymást, és családtagjaikat is. Ez a telefonon folytatott verbális összecsapás zajlott három férfi között 2022. április 14-én is. Délután azonban már össze is találkoztak, és akkor elszabadultak az indulatok. A keszthelyi férfi hölgy ismerősével délután négy körül személyautóval érkezett a keszthelyi Rákóczi térre. A Morzsázó étterem előtt kiszállt, elindult a dohánybolt felé, amikor összetalálkozott két haragosával, akik fejszékkel a kezükben tartottak feléje. Kiabáltak, szidalmazták, fenyegették, mire ő visszafutott a gépkocsihoz, feszítővasat vett magához, és harcba indult ellenük. Nagy hangon szidalmazta őket, majd a feszítővassal próbálta megütni a várvölgyi férfit, aki azonban elhajolt a csapás elől, és válaszul a fejszét a már menekülő támadója után dobta, de pár méterrel eltévesztette a célt. Ekkor a pölöskefői férfi indult fenyegetőzve, fejszével a kezében keszthelyi ellenfelük után, aki a neki szánt, de pontatlanul elhajított fejszét felkapta és megdobta vele támadóját a lábán. A betonra csapódott,  szétesett, nyelétől elvált fejsze ekkor került vissza tulajdonosához, ugyanis a várvölgyi férfi felkapta, és újra támadásba lendült volna, de a társa ettől már visszatartotta, az összecsapás ezzel befejeződött. A három férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása a helyszínen tartózkodókban személyekben megbotránkozást, riadalmat keltett, fogalmazott a vádirat.

A megyei  főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba közlése szerint a Keszthelyi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a három férfi ellen.

forrás: zaol.hu 

galéria
 
illusztráció
további híreink
 
Február 18-án ismét maskarások lepik el a várost, de az óvodákban már megkezdődtek a mulatságok.
 
Ovis szombatot tartottak a Ranolder János Római Katolikus Általános Iskolában
 
Már jegesedik a Balatonon, de még vékony a jégréteg.
 
Az elismerést az 5. BorÉRT konferencián vehette át Novák Ferenc polgármester.
 
A házassági kedv jó, a születések felülmúlják a halálozást, mégis fogy a keszthelyi népesség.
 
Sokszor kellett a tűzoltóknak kivonulniuk a szombati szélvihar miatt keletkezett károk mentesítésére.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus