+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Félbeszakadt a szezonzáró meccs
2022. november 8. kedd 17:35 - Keszthely
Félbeszakadt a szezonzáró meccs
Szombaton játszotta őszi szezonzáró meccsét a Keszthelyi Haladás. A mérkőzés ugyan győzelmet hozott a hazai csapat számára, ám az események nem úgy alakultak, ahogy azt a játékosok várták. A bajnokság a tavasszal folytatódik.

A foghíjas Baki SE csapatát látta vendégül a Keszthelyi Haladás. A bakiak gárdája csak hét játékossal tudott kiállni, pedig mindkét csapat célja az volt, hogy a tavaszt a kieső helytől minél távolabb kezdjék meg. A létszámbeli különbség gyorsan meg is mutatkozott, már a második percben vezetést szerzett a Hali. A teljes szezont nézne, nem volt ilyen könnyű a nagy múltú keszthelyi klubnak. "Vegyes érzelmekkel, de jó szezont zártunk. Én azt gondolom, hogy a csapatteljesítményből kiindulva lehetett volna egy picit talán eredményesebb, de egy jó felkészültség után a tavaszt úgy fogjuk várni, hogy mindenképpen egy jobb eredménnyel próbáljunk zárni" - mondta Páncsics István alelnök.

A Keszthelyi Haladás pályája a tervek szerint megszűnik, a jövőben az egyetemi pályán folytatják a labdarúgást. A költözés megkezdődött, az első beruházások is megtörténtek. TAO támogatással és saját forrásból felújították a gyepet, az öntözőrendszert, labadafogó hálót telepítettek és kerítést is építettek.

A Haladás hosszú távú céljai között szerepel a magasabb osztályba kerülés is. Ezt segíti, hogy a Keszthelyi Haladásnak jó az utánpótlása, rengeteg gyerek érdeklődik a futball iránt. Az U19 korosztály is most zárta félévi szezonját az ősz elején visszakerült vezetőedzővel. "Attól függetlenül, hogy a mi csapatunkban szinte csak fiatalok játszanak, az ellenfél csapataiban játszott 99 %-ban 5 túlkoros, és ettől függetlenül nagyon szép eredménnyel zártuk ezt a félévet. Jelen pillanatban az első helyen vagyunk, és most még két mérkőzés van az ellenlábasainknak. Hogyha ott úgy alakulnak az eredmények, akkor mindenféleképp elsők leszünk az őszi bajnokság végén" - nyilatkozta Lajtai Roland vezetőedző.

Nem csak az ellenfél létszáma, hanem a játékidő sem volt teljes az idei utolsó mérkőzésen. A vendégek egyik játékosa megsérült, így a csapatlétszám a minimális alá csökkent. A játékvezető 5:1-es végeredménnyel félbeszakította a mérkőzést. A Haladás első tavaszi mérkőzése március 4-én lesz, hazai pályán a Letenye ellen.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Több helyi érték a megyei és országos kincsek közé is bekerült. A Híradó Plusz vendége: Csótár András.
 
A térség értékes és érdekes témái mellett az idei kötetben megemlékeznek Pelcz István szerkesztőről.
 
“Mondjunk nemet a szankciókra!” - országjárást hirdetett a kormány, Keszthelyre Menczer Tamás látogatott.
 
Aktív évet zárt a Nők a Balatonért Egyesület Keszthely és Vidéke Csoportja.
 
A horgászoknak, modern, 21. századi lehetőségeket biztosít a kormányzati teámogatásból megújult terület.
 
Az alkalmazásnak köszönhetően bárki megismerkedhet a város történelmi nevezetességeivel.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus