+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Félbeszakadt a szezonzáró meccs
2022. november 8. kedd 17:35 - Keszthely
Félbeszakadt a szezonzáró meccs
Szombaton játszotta őszi szezonzáró meccsét a Keszthelyi Haladás. A mérkőzés ugyan győzelmet hozott a hazai csapat számára, ám az események nem úgy alakultak, ahogy azt a játékosok várták. A bajnokság a tavasszal folytatódik.

A foghíjas Baki SE csapatát látta vendégül a Keszthelyi Haladás. A bakiak gárdája csak hét játékossal tudott kiállni, pedig mindkét csapat célja az volt, hogy a tavaszt a kieső helytől minél távolabb kezdjék meg. A létszámbeli különbség gyorsan meg is mutatkozott, már a második percben vezetést szerzett a Hali. A teljes szezont nézne, nem volt ilyen könnyű a nagy múltú keszthelyi klubnak. "Vegyes érzelmekkel, de jó szezont zártunk. Én azt gondolom, hogy a csapatteljesítményből kiindulva lehetett volna egy picit talán eredményesebb, de egy jó felkészültség után a tavaszt úgy fogjuk várni, hogy mindenképpen egy jobb eredménnyel próbáljunk zárni" - mondta Páncsics István alelnök.

A Keszthelyi Haladás pályája a tervek szerint megszűnik, a jövőben az egyetemi pályán folytatják a labdarúgást. A költözés megkezdődött, az első beruházások is megtörténtek. TAO támogatással és saját forrásból felújították a gyepet, az öntözőrendszert, labadafogó hálót telepítettek és kerítést is építettek.

A Haladás hosszú távú céljai között szerepel a magasabb osztályba kerülés is. Ezt segíti, hogy a Keszthelyi Haladásnak jó az utánpótlása, rengeteg gyerek érdeklődik a futball iránt. Az U19 korosztály is most zárta félévi szezonját az ősz elején visszakerült vezetőedzővel. "Attól függetlenül, hogy a mi csapatunkban szinte csak fiatalok játszanak, az ellenfél csapataiban játszott 99 %-ban 5 túlkoros, és ettől függetlenül nagyon szép eredménnyel zártuk ezt a félévet. Jelen pillanatban az első helyen vagyunk, és most még két mérkőzés van az ellenlábasainknak. Hogyha ott úgy alakulnak az eredmények, akkor mindenféleképp elsők leszünk az őszi bajnokság végén" - nyilatkozta Lajtai Roland vezetőedző.

Nem csak az ellenfél létszáma, hanem a játékidő sem volt teljes az idei utolsó mérkőzésen. A vendégek egyik játékosa megsérült, így a csapatlétszám a minimális alá csökkent. A játékvezető 5:1-es végeredménnyel félbeszakította a mérkőzést. A Haladás első tavaszi mérkőzése március 4-én lesz, hazai pályán a Letenye ellen.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus