+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Új pályán futottak a Keszthelyi Kilométereken
2022. június 7. kedd 17:43 - Keszthely
Új pályán futottak a Keszthelyi Kilométereken
Jubilált a Keszthelyi Kilométerek. A 15. megmérettetésre 757-en neveztek. 7 versenyszámban futhattak a sportolók. Új pályán sprintelhettek a résztvevők.

A Festetics-kastély bejárata előtt volt a rajtja idén a Keszthelyi Kilométereknek. Innen a parkba mentek, ott fordultak vissza a Sétáló utca felé. A meleg sem tántorította vissza a legfanatikusabb futókat attól, hogy teljesítsék a 10, a 20 vagy a 40 kilométert, illetve a 2,5 vagy 5 kilométeres sprintszámokat.

„Második alkalommal futottam, 5 kilométeres távon egyébként és majd még délután jövök a 10 kilométeresre is. Fáradtam, mert nagyon meleg volt, úgyhogy kicsit fáradtnak érzem magam, de egyébként teljesen jó volt. Jó a hangulat, úgyhogy teljesen jó, jövőre is jövök.” - mondta el Dózsa Enikő.

A 15. Keszthelyi Kilométerek futói idén egy 5 kilométeres belvárosi pályán teljesíthették a kihívást. Ez a Festetics-kastélytól a Helikon Parkig tartott. A rendezvény évek óta környezettudatos.

„Nagyon igyekszünk, ezért vannak ugye ballonos frissítések. nagyon szeretnénk, ha a futók ilyen többször használatos pohárral érkeznének. Azért azt látjuk, hogy ezt nehezen szokták, hogy végig ezt a pár grammos dolgot hozni. Azért készültünk s.o.s segítséggel, mert nagyon-nagyon meleg van.” - fogalmazott Bedő Beáta főszervező.

Idén is teljesítette a versenyt televíziónk programigazgatója. Manninger Beátát arról kérdeztük, mi jár egy megmérettetésen a fejében. Minden futáskor zenét hallgat, közben a munka során felmerült apróbb finomításokra koncentrál.

„A Keszthelyi Televízió életében június 17-én egy nagyon nagy dologra készülünk, nem is apróságra, amely egy élő háromórás kitelepüléses műsor a keszthelyi strandon. Nem kisebb sztárvendégekkel, mint Kautzky Armand, Ragány Misa, Nagy Szilárd. Illetve itt lesz velünk Márió, de Soltész Rezső is és még sorolhatnám a 12-13 vendégünket. Ezeknek az utómunkálatait, utolsó simításait fogom most itt végiggondolni a félmaraton során.”

A Keszthelyi Kilométerek teljesítéséért minden résztvevő érmet kapott. A legjobbakat kupával is jutalmazták.

Lendvai Bianka - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Három napon át kóstolhattak ropogósra sült halakat a rendezvényre látogatók.
 
A Nemzeti Kör kezdeményezésére szerveztek sétát, ahol tisztelegtek a családtagok előtt.
 
Az ország több pontjáról és külföldről is érkeztek háromkerekű motorosok Keszthelyre.
 
Idén nyáron is megerősített szolgálattal tartják fenn a közbiztonságot a balatoni településeken.
 
A húsz éve történt zarándokok tragédiájára emlékeztek.
 
50 fiatal segíti a rendőrség munkáját Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár