+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Átadtuk megújult stúdiónkat
2022. március 18. péntek 19:49 - Keszthely
Átadtuk megújult stúdiónkat
Átadtuk megújult stúdiónkat. Az elmúlt 6 hétben nagyszabású változások történtek a Keszthelyi Televíziónál. A fejlesztések nem állnak meg. Havonta újulnak meg magazinműsoraink. Ősztől pedig élőben láthatják Híradónkat.

Háromféle háttér került televíziónk stúdiójába az elmúlt héten. A modern látvány mellett a berendezés is megújult. Kényelmes székekre és asztal mellé ülhetnek le a vendégek. Pénteken ünnepélyesen adtuk át a stúdiót. Partnereinket és fenntartóinkat is meghívtuk az alkalomra.

„A Keszthelyi Televízió az elmúlt hosszú években is nagyon fontos szereplője, szervezeti egysége volt nemcsak Keszthely városának, hanem azt gondolom az egész térségünknek. És tény az, hogy változik a világ, a közösségi médiában a tartalmak és egy csomó minden változott a hírközlés tekintetében az elmúlt időszakban. De én azt gondolom, hogy a helyi televízióknak nemcsak, hogy a jövőben is lesz szerepe, hanem erősödnie kell ennek a szerepnek. Hiszen azt gondolom, hogy különösen figyelembe véve azt, hogy bizonyos közösségi médiafelületeken milyen sok valótlan állítás jelenik meg ez még inkább tovább erősíti a valódi hiteles hírforrásoknak a szerepét.” - mondta el Nagy Bálint polgármester.

A bemutatón vendégeink megnézhették a felújított helyiségeket. Valamennyien voltak korábban stúdiónkban, meglepődve látták a változást.

„Ezzel a szemüveggel néztem, tehát interjúalanyként léptem ide be. És meg kell, hogy mondjam, hogy az első benyomások már nagyon inspiratívak voltak  és valahogy sokkal kellemesebb és nyugodtabb légkör fogadott. És mindjárt gondoltam is arra, hogy interjúalanyként az ember itt ilyen háttérrel ilyen miliőben talán kicsit feszültségmentesebben tud beszélgetni ebben a stúdióban.” - osztotta meg Horváth Zoltán a Majormúzeum igazagtója.

Meghívottjaink között köszönthettük a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campusának képviselőit is. Az oktatási intézményről is számos alkalommal tudósítottunk.

„Szerintem nagyon kiváló volt az együttműködés az elmúlt időszakban. Szerintem nagyon sokat köszönhetünk is a Keszthelyi Televíziónak, hiszen a Keszthelyi TV az elmúlt években, évtizedekben nagyon sokat tudósított rendezvényeinkről, képzési programjainkról. Tehát a promócióban, a megismertetésben nagyon fontos szerepe volt a Keszthelyi TV-nek a tudósításában.  És hát én nagyon nagy örömmel láttam, hogy megújult a Keszthelyi TV-nek a stúdiója.” - ismertette Szabó Péter a MATE főigazgatói főtanácsadója.

A stúdióterveket Manninger Beáta álmodta meg. Ez volt a hetedik televízió stúdió, amit sikerült megújítania. A Balaton színvilága jelenik meg a díszletben, mint keszthelyi szimbólum.

„Február elsején kezdtük el tervezni ezt az egész átalakítást és a szabad sajtó napjára elkészült minden. Ez mindösszesen hat hét. Kellettek hozzá a fővárosi kollégáim, Komoróczy Zoltánt kiemelném, illetve Miki Tímeát, akik nagyon-nagyon sokat segítettek és hálás köszönetem. És természetesen a Keszthelyi Televízió valamennyi munkatársa, kiemelve Somogyi Ákos műszaki vezető kollégámat, aki szó szerint beköltözött a stúdióba, az utolsó négy napon. Így valósulhatott meg március 11-re, hogy fel is épült a stúdió márciusban.”   

A fejlesztések nem állnak meg. Március 21-től social media managerrel bővül csapatunk, elindul instagram oldalunk. Nyáron két alkalommal jelentkezünk 3 órás élő műsorral.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus