+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megszépült a Balatoni Múzeum kertje
2022. március 10. csütörtök 11:22 - Keszthely
Megszépült a Balatoni Múzeum kertje
Sövényt ültettek és rendbe tették a kertet a Balatoni Múzeum munkatársai. A csapatépítő napon a kikapcsolódásé volt a főszerep. A koronavírus-járvány miatt hónapok óta nem tarthattak közös programot, így még nagyobb lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába.

Fagyalcsemetéket ültettek a Balatoni Múzeum munkatársai. Még 2021 őszén szedték ki a korábbi sövényt, azt telepítették újra. A terepet már korábban előkészítettek. 150 darab növény került az intézmény udvarára. Nem választottak más fajtát, a múzeumkert a város helyi védett természeti értéke. Fontos szempont volt az is, hogy a fagyal termése a madarak számára is jó táplálékforrás lehet.

„Egy évben legalább egyszer a tavaszi nagytakarítást, kertrendezést egy csapatépítéssel is összekötjük. Hiszen ilyenkor a hölgykollégák főznek bográcsban, ezt délben elfogyasztjuk és a munka könnyebb részét meg folytatjuk délután.” - mondta el Németh Péter igazgató.

A szabadulószoba előtti téren főtt a közös ebéd. Sertéspörkölt készült a bográcsban. A délelőtti hűvös időben a meleg italok is jól estek a dolgozóknak. Forralt bort és teát is kínáltak nekik. A csapatépítő programokat mindannyian nagyon várják.

„Egy kicsit kötetlenebb beszélgetések zajlanak közben. Nem mindig csak a munkakapcsolat, hanem egy kellemes időtöltés a munkával együtt.” - osztotta meg Pozsgai Ildikó munkatárs.

A szezonra felkészítő csapatépítő rendezvény sikeres volt. A sövénytelepítés mellett a fákat is megmetszik a közeljövőben.  A Balatoni Múzeum munkatársainak is rendkívül fontos a környezetvédelem. Madárodúkat is helyeztek ki az udvaron található fákra.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Tizenhatodik alkalommal rendezték meg az adventi gesztenyesütést Gyenesdiáson.
 
Magyarország egyik legnagyobb beltéri betlehemével büszkélkedhet Zalavár.
 
Elhunyt Réthelyi Jenőné, a hírt családja osztotta meg televíziónkkal.
 
Négy év után ismét vetélkedtek a Mikulás Kupáért.
 
Nevükhöz nagyon sok helyi kulturális program létrejötte fűződik.
 
A korszerű csomóponttal nőtt a közlekedésbiztonság.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus