+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Pároknak tartottak társasjátékos estet
2022. február 22. kedd 15:27 - Vonyarcvashegy
Pároknak tartottak társasjátékos estet
Pároknak tartottak társasjátékos estet Vonyarcvashegyen. A rendezvényt a házasság hete keretében hirdette meg a művelődési ház. A szervezők először csatlakoztak az országos programhoz. Az volt a céljuk, hogy mindenki találjon tartalmas és egyben szórakoztató kikapcsolódást.

Nem csak az agynak, de a kezeknek is gyorsan kellett járnia. Több típusú játékot is kipróbálhattak a párok. Kvíz-, ügyességi-, táblás- és parti játékokkal is készültek a szervezők. A játékmester szerint a társasozás javíthat a kommunikáción és kikapcsolódást jelent a pároknak.

Kőhalmi Balázs játékmester: "Nagyon rohanó világunk van. A társasjátékok alkalmasak arra, hogy kikapcsolják mindkét felet egy kicsit ebből a mókuskerékből, ezért én feltétlenül tudom ajánlani, hogy kóstoljanak bele a párok a társasjátékozásba, mindegy hogy milyen szinten.” 

A régészek már a kőkorszakból származó társasjátékokat is találtak. A legelső játék feltehetően a kocka volt. Amióta az emberek csoportokban élnek, természetes vágy a versengés, a közös szórakozás. 

A játékos est az egyik záró akkordja volt a házasság heti programoknak Vonyarcvashegyen. Hangterápiás relaxáció, stand up műsor, táncest is volt, de a helyi nyugdíjas klub tagjai is beszéltek a hosszú házasság titkáról.

Farkas Tibor művelődésszervező: „Ez az első alkalom, hogy végig részt vettünk a héten ebben a sorozatban. Szerintem jó volt és mindenki megtalálta a magának való programokat benne.”

 

Márciusban is gazdag programkínálat lesz Vonyarcvashegyen: nőnapkor színdarabot mutatnak be, március 15. alkalmából koncert és táncház lesz, a színházi világnap apropóján pedig Pokorny Lia tart zenés és prózai estet.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A keszthelyi versenyző 10 méteres légpisztoly számban 10. lett.
 
Szálinger Balázs "Becsvölgye" című művéről, a közelmúlt irodalmi történéseiről beszélgetettek a költővel.
 
Hangfalban csempészték a kábítószert, majd egy autószerelő műhelyben árulták.
 
Az szja-bevallási tervezetek esetleges módosítására, illetve kiegészítésére is május 21-ig van lehetőség.
 
A dokumentumot a csütörtöki soros ülésén fogadta el a keszthelyi képviselő-testület.
 
A füstérzékelő alkalmazására buzdítja a lakosságot a Katasztrófavédelem.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus