+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Retro party és tűztánc szilveszterkor
2022. január 3. hétfő 13:41 - Keszthely
Retro party és tűztánc szilveszterkor
Retro slágerekkel és tűzzsonglőr showval búcsúztatta az óévet Keszthely. A Fő téren nagyon sokan szórakoztak 2021 utolsó napján, a programra nem csak a környékről, de az ország számos pontjáról érkeztek vendégek. Bár hivatalos tűzijáték idén nem volt, többen is gondoskodtak arról, hogy ez a látványosság se hiányozzon az éjszakából.

Retro partyval búcsúztatta az óévet Keszthely. A Fő téren felállított sátor alatt különböző zenekarok váltották egymást, akik a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek slágereivel szórakoztatták a szilveszterezőket. A belvárosban nagyon sokan ünnepeltek 31-én, a programra nem csak keszthelyiek, hanem nagyon sok vendég is érkezett.

„Csengeléről jöttem, Csongrád megyéből, Kiskunfélegyházáról a barátnőm. Nagyon jól érezzük magunkat, nagyon szépen köszönjük.” - mondta Forgó Róbert.

2021 utolsó napján nagyon jó volt a hangulat a Fő téren. A legtöbben nagyobb baráti társasággal érkeztek szilveszterezni, mások a párjukkal búcsúztatták az óévet Keszthelyen. A színpad előtt sokan buliztak, némelyek táncra is perdültek. A partyról nem hiányozhattak a szilveszteri kellékek sem.     

„Kisorsoltuk, ki mit tesz fel, és ezt pont én húztam ki. De szerintem mindenkinek tetszett.” - tette hozzá Kürti Attila.

A járvány miatt tavaly elmaradtak a szilveszteri mulatságok, ezért most sokan örültek, hogy szabadon ünnepelhettek. A Fő térre kitelepült borosgazdáknál is nagy volt a forgalom, de fogyott a lángos és a kürtőskalács is. A szórakozás mellett sokan megfogalmazták azt is, hogy mit kívánnak 2022-re.

„Boldogságot, békességet, gazdagságot.” - mondta Pölöskei Edit.

„Azt szeretném, hogyha jobban megélhetnénk a mindennapok szépségeit. Kevesebbet szeretnék dolgozni és többet élni.” - emelte ki Tihanyi Rita.

Éjfélkor a hagyományokat megszakítva nem tűzijátékkal, hanem tűztánc showval örvendeztették meg a bulizókat. A program nagy népszerűségnek örvendett, sokan tapsoltak és fotózták, videózták a bemutatót. Természetesen azért a tűzijáték sem hiányzott, sokan hozták ki a megvásárolt telepeket a Fő térre, hogy ott fellőjék azokat.    

Nagyon nagy sikernek örvendett a Retro party a keszthelyi Fő téren. Nem csak a helybéliek, hanem környékbéliek, illetve az ország több pontjáról is érkeztek ide szórakozni vágyók 2021 utolsó napján. Nagyon sokan elmondták, jól érzik magukat Keszthelyen, és direkt ezért a rendezvényért érkeztek ide. Nagy sikernek örvendett a tűzzsonglőr show is, sőt, még tűzijáték is színesítette ezt az éjszakát.  

Regman Karola - Keszthelyi TV       

galéria
1
2
3
 
 
 
további híreink
 
A Deák Ferenc és Bercsényi utcák közti szakasz az érintett.
 
Kele hétfő hajnalban tért vissza fészkébe. Kedden már újabb hím tűnt fel a templom tornyán.
 
Uhlár Mónika coach, életvezetési tanácsadó tartott nyílt napot a Harmónia Házában.
 
Egy zalai fiatalember életmentő műtétjére ajánlották fel a teremlabdarúgó kupa nevezési díját.
 
A Vince-napi pincetúrán több borászt is meglátogattak a szakemberek és az érdeklődők.
 
A Magyar Zene Házában vehette át az elismerést az intézmény vezetése.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár