+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nagy Bálint: a gyerekek szexuális neveltetése kizárólag a szülők joga
2021. december 10. péntek 16:11 - Keszthely
Nagy Bálint: a gyerekek szexuális neveltetése kizárólag a szülők joga
A gyerekek szexuális neveltetése kizárólag a szülők joga - a Fidesz választókerületi elnöke bízik abban, hogy az emberek többsége egyetért a Kormány ezen álláspontjával. Pénteki sajtótájékoztatóján Nagy Bálint rámutatott, a baloldal inkább az egyre agresszívabban jelenlévő LMBTQ propagandát támogatja. A politikus szerint a négykérdéses voksolás nagyon erős felhatalmazást adhat a Kormánynak, hogy tovább képviselje gyermekvédelmi törekvéseit.

November 30-án döntött arról az Országgyűlés, hogy elrendelik a gyermekvédelmi népszavazást. A Fidesz álláspontja szerint a voksolás célja az, ami a gyermekvédelmi törvényé is volt: az, hogy a szülők kizárólagos joga legyen eldönteni, hogyan nevelik a saját gyermekeiket.

Az Európai Unióban először Magyarországon mondhatják el közvetlenül a véleményüket az emberek ebben a témában – mondta sajtótájékoztatóján Nagy Bálint. A Fidesz választókerületi elnöke úgy fogalmazott, már a nemzeti konzultáció során is tapasztalták, hogy a válaszadók 97 százaléka egyet ért a Kormány álláspontjával, miszerint a gyerekek szexuális neveltetése kizárólag a szülők joga.

 „Látjuk, akár a nemzetközi színtéren, az Európai Parlamentben, de akár Magyarországon belül is a hazai baloldal tekintetében, hogy ők nem ezen az állásponton vannak. Elég hogy ha a momentumos Fekete-Győr András, vagy Márki-Zay Péternek a rádiónyilatkozataira gondolunk, vagy megnézzük azt, hogy akár Gyurcsány Ferenc felesége, illetve az Európai Parlamenti momentumos képviselők is milyen szinten szavaznak az Európai Parlamentben és az ott egyre agresszívebben jelenlévő LMBTQ propagandát is mennyire támogatják” - fogalmazott a Fidesz  Zala 2-es számú választókerületének elnöke. 

Nagy Bálint hozzátette, mint kétgyermekes édesapa, nagyon bízik abban, hogy az emberek a Kormány álláspontját támogatják majd. A politikus szerint a népszavazás eredménye nagyon erős felhatalmazást adhat a Kormánynak, hogy tovább képviselje ezen álláspontját: „Hogyha csak arra gondolunk, hogy 2016-ban, amikor nemzeti konzultációt indított az akkori Kormány a migráció kérdésében és ennek a konzultációnak az eredménye milyen felhatalmazást tudott adni a nemzetközi színtéren a Kormánynak ahhoz, hogy megfelelő módon képviselhesse a magyarok álláspontját, akkor ha megnézzük, hogy most egy népszavazással meg tudjuk ezt jövő tavasszal erősíteni, akkor az egy még erősebb hátteret és még erősebb felhatalmazást tud majd adni a Kormánynak reményeim szerint.”

A négykérdéses voksolást a köztársasági elnök írja majd ki. Elképzelhető, hogy a népszavazást az országgyűlési választásokkal együtt szervezik meg. Ha az országos népszavazást önmagában bonyolítják le, akkor a költsége 12,6 milliárd forint, ha azonban az országgyűlési választással egyszerre tartanak népszavazást, akkor kevesebb, kb. 5,5 milliárd forint a költsége.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
 
 
 
további híreink
 
Tizenhatodik alkalommal rendezték meg az adventi gesztenyesütést Gyenesdiáson.
 
Magyarország egyik legnagyobb beltéri betlehemével büszkélkedhet Zalavár.
 
Elhunyt Réthelyi Jenőné, a hírt családja osztotta meg televíziónkkal.
 
Négy év után ismét vetélkedtek a Mikulás Kupáért.
 
Nevükhöz nagyon sok helyi kulturális program létrejötte fűződik.
 
A korszerű csomóponttal nőtt a közlekedésbiztonság.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus