+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / December 3-án nyit a jégpálya
2021. december 2. csütörtök 16:49 - Keszthely
December 3-án nyit a jégpálya
300 négyzetméteren csúszkálhatnak a korcsolyázás szerelmesei a Balaton-part szomszédságában. Az Energia téren a VÜZ Kft. munkatársai már kialakították a pályát, amely a tervek szerint holnap nyitja meg kapuit. A korcsolyázás az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes, emellett melegedő, büfé és kölcsönző is várja a vendégeket.

Ismét megnyitja kapuit a jégpálya az Energia téren. A mintegy 300 négyzetméteres területet bárki használhatja péntektől. A VÜZ Kft. munkatársai az elmúlt napokban azon dolgoztak, hogy december 3-án használatra kész legyen a pálya. Még néhány utolsó simítás van hátra, ezeket azonban az egész napos eső miatt csütörtökön nem tudták elvégezni. A jégpálya mellett melegedő is lesz és mosdóhasználatra is van lehetőség. Egy vállalkozó pedig korcsolyabérlési- és élezési szolgáltatást kínál.

„Előreláthatólag december 3-án, tehát holnap, pénteken nyílik délután 15 órakor a jégpálya. Ez egy 20 méter átmérőjű, körülbelül 300 négyzetméter alapterületű jégpálya, befogadóképessége 45 fő. Szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyókat.” - tájékoztatott Rajkai Zsófia, a VÜZ Kft. létesítmény-üzemeltetési csoportvezetője.

A korcsolyapálya minden nap várja a csúszkálni vágyókat. Hétköznap 15 és 19 óra között, hétvégén pedig 11 és 19 óra között lehet a jégre menni. A pálya az ünnepnapokon is nyitva tart. A VÜZ Kft. munkatársai kérik a korcsolyázókat, hogy a házirendet maradéktalanul tartsák be. Fontos tudni, hogy üzemelési időn kívül tilos a jégre menni, illetve gyerekek csak szülői felügyelet mellett használhatják a pályát. A korcsolyapálya az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes.   

Regman Karola - Keszthelyi TV        

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus