+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / December 3-án nyit a jégpálya
2021. december 2. csütörtök 16:49 - Keszthely
December 3-án nyit a jégpálya
300 négyzetméteren csúszkálhatnak a korcsolyázás szerelmesei a Balaton-part szomszédságában. Az Energia téren a VÜZ Kft. munkatársai már kialakították a pályát, amely a tervek szerint holnap nyitja meg kapuit. A korcsolyázás az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes, emellett melegedő, büfé és kölcsönző is várja a vendégeket.

Ismét megnyitja kapuit a jégpálya az Energia téren. A mintegy 300 négyzetméteres területet bárki használhatja péntektől. A VÜZ Kft. munkatársai az elmúlt napokban azon dolgoztak, hogy december 3-án használatra kész legyen a pálya. Még néhány utolsó simítás van hátra, ezeket azonban az egész napos eső miatt csütörtökön nem tudták elvégezni. A jégpálya mellett melegedő is lesz és mosdóhasználatra is van lehetőség. Egy vállalkozó pedig korcsolyabérlési- és élezési szolgáltatást kínál.

„Előreláthatólag december 3-án, tehát holnap, pénteken nyílik délután 15 órakor a jégpálya. Ez egy 20 méter átmérőjű, körülbelül 300 négyzetméter alapterületű jégpálya, befogadóképessége 45 fő. Szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyókat.” - tájékoztatott Rajkai Zsófia, a VÜZ Kft. létesítmény-üzemeltetési csoportvezetője.

A korcsolyapálya minden nap várja a csúszkálni vágyókat. Hétköznap 15 és 19 óra között, hétvégén pedig 11 és 19 óra között lehet a jégre menni. A pálya az ünnepnapokon is nyitva tart. A VÜZ Kft. munkatársai kérik a korcsolyázókat, hogy a házirendet maradéktalanul tartsák be. Fontos tudni, hogy üzemelési időn kívül tilos a jégre menni, illetve gyerekek csak szülői felügyelet mellett használhatják a pályát. A korcsolyapálya az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes.   

Regman Karola - Keszthelyi TV        

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Február 18-án ismét maskarások lepik el a várost, de az óvodákban már megkezdődtek a mulatságok.
 
Ovis szombatot tartottak a Ranolder János Római Katolikus Általános Iskolában
 
Már jegesedik a Balatonon, de még vékony a jégréteg.
 
Az elismerést az 5. BorÉRT konferencián vehette át Novák Ferenc polgármester.
 
A házassági kedv jó, a születések felülmúlják a halálozást, mégis fogy a keszthelyi népesség.
 
Sokszor kellett a tűzoltóknak kivonulniuk a szombati szélvihar miatt keletkezett károk mentesítésére.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus