+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Házasulandókat vártak a kastélyba
2021. október 19. kedd 17:26 - Keszthely
Házasulandókat vártak a kastélyba
11. alkalommal rendeztek esküvői nyílt napot a Helikon Kastélyban a hétvégén. Az északi szárny három termében mutatkozhattak be a szolgáltatók, gyűjthettek ötleteket a házasulandók. Megtekinthették a nászutas lakosztályokat is, melyek helyszínéül szolgálnak az esküvői kreatív fotózásnak is. A rendezvény idén is sikeres volt, számos pár és egyéni érdeklődő is érkezett.

Vasárnap egész nap sorra érkeztek az érdeklődők a Helikon Kastélymúzeum északi szárnyába. Három teremben ismerkedhettek meg a nagy naphoz elengedhetetlen szolgáltatókkal. Fotósokkal, szertartásvezetőkkel, ceremóniamesterekkel találkozhattak, valamint dekorációs ötletekkel is gazdagodhattak. Tortacsodákat is megtekinthettek, de több süteményt meg is kóstolhattak a látogatók. A menyasszonyok számára az egyik legnagyobb kérdés a ruha körül forog, ezekből is tekinthettek meg a helyszínen a hölgyek. Emellett a frizura és a smink is fontos számukra, ehhez is kaphattak segítséget a kiállítóktól.

„Nagyon szeretem az esküvői kontyokat, alkalmi frizurákat, ezzel együtt a sminkeket. Először is megnézem, hogy kinek milyen stílusa frizura, illetve öltözet áll jól és ahhoz ajánlok neki néhány frizurát. Vannak ugye a klasszisabb, barokk stílusúak és fiatalos stílusú frizurák. A mostani nagyon kedvelt az élővirágos, bárkinek ajánlom. Fiataloknak-időseknek egyaránt.” - mondta el Bonczföldi-Laczi Viktória fodrászmester.

A párok szerint manapság szinte elengedhetetlen a fotográfus, a cinematográfus vagy egy ceremóniamester a nagy napról. Fontosak a virágok, a teríték és a dekoratőrök munkáját is nagyon becsülik. A Helikon Kastélymúzeum esküvőszervezője elmondta, minden évben nagyon sikeres a rendezvény, sokan keresik fel őket, hogy ötleteket gyűjtsenek. Az intézmény számos esküvőnek biztosít helyszínt. A nyílt napot is azért rendezik, hogy a házasulandó pároknak bemutassák a lehetőségeket, valamint, hogy segítsenek számukra szolgáltatót találni.

„A 2021-es év az nagyon sikeres volt a keszthelyi kastély esküvői oldaláról. Rengeteg esküvőnk volt és lakodalmunk. Egyre népszerűbbek az állófogadások, úgyhogy ez mint szolgáltatás kapcsolódik ezekhez az esküvőkhöz. Kicsit rövidebb volt ez a szezon, mert júniusban kezdődhettek az esküvők, ezért voltak olyan napok, ahol akár napi négy-öt esküvőt is lebonyolítottunk. Szerencsések vagyunk abból a helyzetből, hogy több helyszínünk van, tehát akár egyszerre is meg tudjuk ezeket szervezni.” - ismertette Erdős Andrea esküvőszervező.

A nyílt napon lehetőség volt megtekinteni az egyébként ritkán látogatható lakosztályokat is. Ezekben a nagy napon kreatív fotózásra van lehetőség.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Nem csak a parton, a vízen is legyünk körültekintőek, hogy elkerüljük a baleseteket!
 
Volt szépségverseny, kutyasuli-bemutató és sok játék.
 
A szentséget Udvardy György veszprémi érsek szolgáltatta ki.
 
A Híradó Plusz vendége Feiler Zsuzsanna, a Sármelléki Általános Iskola igazgatója.
 
Lőversenyre érkeztek az erdőgazdálkodásban dolgozók.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár