Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Tovább az úton
2021. okt. 15. péntek | Keszthely
Tovább az úton
Nagy Bálint tölti be Zala 2. számú választókerületének elnöki tisztségét a Fidesznél. A hivatal átadását ma délután sajtótájékoztatón jelentette be Manninger Jenő. A térség országgyűlési képviselője elmondta, nyugodtan adja át a tisztséget, hiszen Keszthely polgármesterének személye garancia arra, hogy az elkezdett munka a jövőben is folytatódni fog.

Jelképesen, az épülő M76-os úton adta át választókerületi elnöki tisztségét Manninger Jenő. A térség országgyűlési képviselője elmondta, az elmúlt hónapokban mérlegelnie kellett, hogy életkora és egészségi állapota lehetővé teszi-e, hogy maximálisan képviselni tudja választóit és ellássa a rábízott feladatokat. Úgy fogalmazott, mivel látott alkalmas utódot a pozíció betöltésére, ezért úgy döntött, hogy a megkezdett munka folytatásával Nagy Bálintot bízza meg.

„Ezt a döntésemet megkönnyítette az, hogy láttam arra alkalmas személyt, aki fiatalom, új energiákkal megtöltve tudja folytatni azt a munkát, amit én elkezdtem. Nagy Bálint keszthelyi polgármesterről van szó, és ez megkönnyítette a munkámat. Természetesen ez azt jelenti, hogy az áprilisi választásokig én töretlenül dolgozom, segítem az ő munkáját is és az egész választókerületben végzem a munkámat. Utána is remélem, ha más munkabeosztásban is, de természetesen dolgozni fogok és végzem a munkámat.” - tájékoztatott Manninger Jenő.

A térség országgyűlési képviselője kiemelte, köszönet illeti a választókat, akik közel 20 éven keresztül szavaztak bizalmat neki. Hozzátette, Nagy Bálint végigjárta a közéleti ranglétrát, és alázattal, szorgalommal és eredményesen végzi a munkáját.Keszthely polgármestere arról beszélt, elsősorban a város nevében kell köszönetet mondani Manninger Jenőnek, hiszen nélküle nem tartana ma ott ez a térség, ahol tart. Kifejtette, az egy évtizedes közös munka alatt nagyon sokat tanult elődjétől, és szeretné folytatni a már megkezdett munkát, de újabb célkitűzései is vannak.

„Egy keszthelyi központú választókerületben azt gondolom, hogy mind a város, tehát Keszthely városa, mind pedig a térség fejlesztése szempontjából nagyon jó lehetőségek állnak mindannyiunk előtt. Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy ezeket a lehetőségeket a lehető legjobban meg tudjuk lovagolni, és a lehető legjobban ki tudjuk aknázni a választók, illetve az itt lakók érdekében, ahhoz egy ténylegesen komoly együttműködésre van szükség a térség polgármestereivel.” - tette hozzá Nagy Bálint, Zala 2. sz. választókerületének elnöke.

A sajtótájékoztatón elhangzott, az M76-os út szimbolikus jelentőségű, hiszen a térség és az egész megye egyik legjelentősebb beruházása. Manninger Jenő kifejtette, bár a napokban megjelent sajtóhírek szerint a NIF visszavonta a közbeszerzést a következő 3 szakaszra, ezt az eredeti dátumokkal újra ki fogják írni. A most épülő szakaszt pedig várhatóan január 1-én adják majd át.           

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2022. jún. 28. kedd 19:02 | Keszthely
Az időközi választás után köszönetet mondott Kovács Viktória.
| 2019. szep. 6. péntek 19:07 | Keszthely
Mohácsi József független jelöltként indul az októberi választásokon.
| 2014. okt. 8. szerda 12:19 | Keszthely
Az idősek felkarolása és körforgalom építése a célja Nemes Évának, az MSZP jelöltjének.
| 2014. okt. 1. szerda 11:58 | Keszthely
A Keszthely 6. számú választókerületben tartott tájékoztatót az MSZP képviselőjelöltje.
| 2014. szep. 10. szerda 09:40 | Keszthely
Az 1. számú választókerületben is bemutatta jelöltjét az MSZP Keszthelyi Szervezete.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
22:15
Balatoni Mozaik
22:45
Balasport 2023
23:15
Diagnózis
23:50
Göcsej Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.