+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A horgászokat ellenőrzik a rendőrök
2021. szeptember 3. péntek 18:21 - Keszthely
A horgászokat ellenőrzik a rendőrök
Három horgász ellen indítottak szabálysértési eljárást a keszthelyi rendőrök a Kis-Balatonnál. A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság akciója keretében Keszthelyen is ellenőrizték a horgászengedélyek meglétét és a fogási napló szabályos vezetését az egyenruhások. A rendőrök azt tapasztalják, a horgászok többsége szabálykövető.

Folyamatosan ellenőrzik a horgászhelyeket és a természetvédelmi területeket a Zala megyei rendőrök. Az idei szezonban a megyei rendőrkapitányság tölti be a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság elnöki tisztségét, ennek keretében valósult meg a szemle. Az akcióban a Keszthelyi Rendőrkapitányság és a hal- és természetvédelmi őrök is részt vesznek. A keszthelyi móló mellett a Kis-Balatonnál is fokozott rendőri jelenléttel találkozhattak a horgászok.     

„A BKKB fokozott ellenőrzés keretében felvette a kapcsolatot a természetvédelmi őrszolgálattal és az állami halőr szolgálattal a természetvédelmi területek, illetve halfogásra alkalmas területek fokozott ellenőrzése céljából. A tegnapi nap folyamán Zalaszentgrót, illetve Zalavár-Kis-Balaton térségében megtörtént. A tegnapi napon a kollégáim a Kis-Balatonnál intézkedés alá vontak három személyt, akik nem rendelkeztek érvényes horgászengedéllyel. Körülbelül 15 halat fogtak ki engedély nélkül, velük kapcsolatban szabálysértési eljárást kezdeményeztünk.” - tájékoztatott Dákai Gergely, a Keszthelyi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

A rendőrség úgy látja, a horgászok alapvetően  szabálykövetőek Keszthely és a Kis-Balaton térségében. A szervezett ellenőrzés mellett az egyenruhások rendszeresen tartanak szemléket a horgászatra kijelölt helyeken. A rendőrök nem csak a horgászengedélyeket, hanem a területi fogásnapló szabályos vezetését is ellenőrzik.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az alkotás mellett felújítanak a táborozók.
 
Vendégünk: kérdezem Molnárné Riskó Erzsébet, a Zala Megye Népművészetéért Alapítvány kuratóriumi elnöké
 
Frontálisan ütközött két személyautó a 76-os főúton Zalacsány térségében.
 
A gyógy- és ivóvizek fontosságát hangsúlyozza a Zalakarosi Fürdő és a Freya Hotel összefogása.
 
Bódi Mária Magdolna születésének 101. évfordulóján rendeztek kerékpáros zarándoklatot.
 
Táborzáró koncertet adott a Dél-Dunántúli Regionális Fúvószenekar Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár