+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Újra lehet személyesen ügyet intézni
2021. május 19. szerda 14:57 - Keszthely
Újra lehet személyesen ügyet intézni
Ismét lehetőség van személyes ügyintézésre a Keszthelyi Polgármesteri Hivatalban. Hétfő óta a megszokott ügyfélfogadási rendben várják az érdeklődőket. A hivatal vezetésének jó tapasztalatai vannak az elmúlt időszak elektronikus és telefonos ügyintézéseivel kapcsolatban. Arra buzdítják az ügyfeleket, hogy továbbra is éljenek a személyes kontaktus nélküli ügyintézés lehetőségével.

Bár hétfőtől már van rá lehetőség, még kevesen éltek a személyes ügyintézés lehetőségével a Polgármesteri Hivatalban. A javuló járványügyi adatok alapján született a döntés, hogy újra lehetőséget biztosítanak erre Keszthelyen. Dr. Gábor Hajnalka hivatalvezető jónak értékeli az elmúlt időszak elektronikus és távmunkában zajló ügyintézését. Határidőcsúszást nem tapasztaltak, panasz ez idő alatt nem érkezett az ügyfelektől.

Dr. Gábor Hajnalka hivatalvezető: „Az a tapasztalatunk, hogy nagyon jól működött ez az elektronikus ügyintézési rendszer. Azt is várom, hogy mostantól azért az ügyfélfogadásban megjelentek száma azért kevesebb lesz, hiszen az online lehetőségek sokkal egyszerűbbek, kényelmesebbek az ügyfeleknek is, nekünk is nagyon gyorsak, hatékonyak. Aki egyszer-egyszer ezt már kipróbálta és élt vele, azt gondolom, hogy ő neki is ez egy kedvezőbb lehetőség.”

 A megszokott ügyfélfogadási rend nem változott. Hétfőn és pénteken délelőtt, szerdán pedig egészen 17 óráig lehetőség van az ügyintézésre. A hivatalban továbbra is kötelező a maszk viselése, kérik a kézfertőtlenítők használatát, lehetőség szerint az ügyfelek egyedül jöjjenek és a folyosón várakozzanak, illetve az irodában egyszerre csak egy kuncsaft intézheti ügyeit. Az elektronikus ügyintézés továbbra is lehetséges. 

„Sőt, buzdítjuk is az érdeklődőket, hogy ha van lehetőségük előzetesen idetelefonálni, időpontot egyeztetni a munkatársakkal, nekik is jobb, hiszen nem kell annyit várakozni, másrészt pedig a munkatársak is könnyebben be tudják osztani az idejüket. Illetőleg, aki már eddig élt az elektronikus ügyintézéssel, hivatali kapu használatával, ügyfélkapu használatával, az ugyanúgy tudja használni ezután is. Erre is ugyanúgy buzdítjuk a lakosokat, ha ezzel tudnak élni, akkor kérjük is őket” - tette hozzá a város jegyzője. 

A tavalyi nyárhoz hasonlóan idén sem lesz igazgatási szünet a Keszthelyi Polgármesteri Hivatalban. Bizonyos ügyekben előfordulhat, hogy ügyeleti beosztásban látják el feladataikat a hivatalnokok.

A kormányablakokban is visszaáll a korábban megszokott ügyfélfogadás. Pünkösd után újra fogadják az időpontfoglalással nem rendelkező ügyfeleket is, május 25-től újra lehetséges a sorszámhúzás. A gördülékeny ügyintézés és a várakozási idő csökkentése érdekében célszerű továbbra is időpontot foglalni.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus