+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megújult a kiülő és zárható kapu került a kertvárosi játszótérre
2021. április 14. szerda 16:41 - Keszthely
Megújult a kiülő és zárható kapu került a kertvárosi játszótérre
Lefestették a kerti kiülő bútorait, eltávolították a balesetveszélyes tűzrakót és zárható kiskaput is felszereltek a kertvárosi játszótéren. A helyszín az elmúlt év végén újult meg, az itt lakók azonban kértek néhány kiegészítést az önkormányzattól. Nagy Bálint elmondta, a szakemberek ezeket rövid határidővel el is végezték, így egy korszerű közösségi tér áll a kertvárosiak rendelkezésére.

Aaz elmúlt időszakban, lakossági kérésre zárható kapu került a kertvárosi játszótérre. A közösségi térként is funkcionáló terület az elmúlt év végén, a környéken lakók javaslatai szerint újult meg, de nemrég több levél is érkezett az önkormányzathoz, amelyben a kertvárosiak kértek néhány kiegészítést. Ezek között szerepelt, hogy a gyermekek biztonsága érdekében zárható kapuval lássák el a játszóteret, illetve, hogy az itt található pihenő bútorait fessék le. Az önkormányzat rövid határidővel és szívesen tett eleget a kéréseknek.

„Az elmúlt héten több lakótól is kaptam megkeresést azzal kapcsolatban, hogy néhány esetben sajnos voltak olyan lakói észrevételek, amik azzal kapcsolatosak voltak, hogy sajnálatos módon történt kisebb rongálás a játszótér kerítésével kapcsolatban. Illetve egy-két olyan plusz ötlet jutott még a lakók eszébe, amit kértek, hogy valósítsunk meg, például a homokozó környékén a kiülőknek az elhelyezése illetve a módosítása. Ezeket végezték el az elmúlt időszakban a kollégák és ezeket szerettük volna most személyesen is megtekinteni, hogy hogy sikerültek.” - emelte ki Nagy Bálint, Keszthely polgármestere.

A kiülőnek a környéke is megújult, kaviccsal szórták fel és a füvesítés is folyamatban van. Emellett eltávolították a régi tűzrakó helyet, ugyanis a lakók elmondása szerint a játszótéren tartózkodó gyerekek számára balesetveszélyes volt. Ezzel a kertvárosban is egy olyan játszó- és közösségi tér jött létre, amely megfelel az itt lakók igényeinek, ugyanakkor a 21. század követelményeinek is – mondta Keszthely polgármestere. Nagy Bálint hozzátette, bízik benne, hogy az újonnan kialakított helyszín sok kertvárosi család és kisgyermek örömére fog szolgálni.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus