+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megújult a kiülő és zárható kapu került a kertvárosi játszótérre
2021. április 14. szerda 16:41 - Keszthely
Megújult a kiülő és zárható kapu került a kertvárosi játszótérre
Lefestették a kerti kiülő bútorait, eltávolították a balesetveszélyes tűzrakót és zárható kiskaput is felszereltek a kertvárosi játszótéren. A helyszín az elmúlt év végén újult meg, az itt lakók azonban kértek néhány kiegészítést az önkormányzattól. Nagy Bálint elmondta, a szakemberek ezeket rövid határidővel el is végezték, így egy korszerű közösségi tér áll a kertvárosiak rendelkezésére.

Aaz elmúlt időszakban, lakossági kérésre zárható kapu került a kertvárosi játszótérre. A közösségi térként is funkcionáló terület az elmúlt év végén, a környéken lakók javaslatai szerint újult meg, de nemrég több levél is érkezett az önkormányzathoz, amelyben a kertvárosiak kértek néhány kiegészítést. Ezek között szerepelt, hogy a gyermekek biztonsága érdekében zárható kapuval lássák el a játszóteret, illetve, hogy az itt található pihenő bútorait fessék le. Az önkormányzat rövid határidővel és szívesen tett eleget a kéréseknek.

„Az elmúlt héten több lakótól is kaptam megkeresést azzal kapcsolatban, hogy néhány esetben sajnos voltak olyan lakói észrevételek, amik azzal kapcsolatosak voltak, hogy sajnálatos módon történt kisebb rongálás a játszótér kerítésével kapcsolatban. Illetve egy-két olyan plusz ötlet jutott még a lakók eszébe, amit kértek, hogy valósítsunk meg, például a homokozó környékén a kiülőknek az elhelyezése illetve a módosítása. Ezeket végezték el az elmúlt időszakban a kollégák és ezeket szerettük volna most személyesen is megtekinteni, hogy hogy sikerültek.” - emelte ki Nagy Bálint, Keszthely polgármestere.

A kiülőnek a környéke is megújult, kaviccsal szórták fel és a füvesítés is folyamatban van. Emellett eltávolították a régi tűzrakó helyet, ugyanis a lakók elmondása szerint a játszótéren tartózkodó gyerekek számára balesetveszélyes volt. Ezzel a kertvárosban is egy olyan játszó- és közösségi tér jött létre, amely megfelel az itt lakók igényeinek, ugyanakkor a 21. század követelményeinek is – mondta Keszthely polgármestere. Nagy Bálint hozzátette, bízik benne, hogy az újonnan kialakított helyszín sok kertvárosi család és kisgyermek örömére fog szolgálni.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A szabadtéri misén a születésnapját ünneplő veszprémi érsekért is imádkoztak.
 
Több vendéglátóhely sem akar különbséget tenni, egyelőre csak a teraszokon várják a vendégeket.
 
A Bringatanyánál szervizoszlop várja a bringázókat, az átadón BikeSafe akciót is tartottak.
 
Ásatásokon vesznek részt a múzeumbarátok és számos fémkeresős is segíti a szakmai munkát.
 
A nemzetközi kerékpáros verseny második szakasza Balatonfüredtől Nagykanizsáig tartott.
 
Az önkormányzat első ízben hirdette mega versenyt, nevezni május 31-ig lehet.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár